• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wzmacniacz do suba.

Reakcji
0
Nosze sie z zamiarem zrobienia suba, wiec pomysl wyglada tak ze zamkniety na tonsilu gdn 30 cm. jeszcze nad stx sie zastanawiam ale tak naprawde to tonsile wiem gdzie kupic wiec bedzie mi latwiej to wszystko zorganizowac. Potrzebny mi wzmacniacz do niego ktory nie wiem gdzie nabyc, oczywiscie w jakiejs rozsadnej cenie. wiem ze na allegro widzialem taki za 500 zl ale to odpada. gdzie mozna nabyc juz taki gotowy bo moja wiedza na temat elektorniki mi nie pozwoli na zbudowanie samemu takiego.

100 moze wiecej tak zeby tonsil na nim gral. Zeby kosztowal jak najmniej, rozsadnie. Nie wiem ile kosztuja wzacnacze.

Mostek TDA 7294 może... Z Irkiem pogadaj bo on ma za rozsądne ceny. Topic jest przyklejony z jego ofertą.

Sub na Tonsilu 30cm.. hmm nie przypomina mi sie zeby jakis ciekawy glosniczek do suba byl... jedynie 20cm, GDN 20/80/2....
Zawsze mozesz u stxa zamowic, przeciez poczta przyjdzie... co tu duzo organizowac?

Powrót