bolo napisał:
kupuje śię,, kota w worku,,
Po 1 - masz możliwość zwrotu jeśli coś Ci nie pasuje.
Po 2 - z tego co wiem nikt jeszcze nic Irkowi nie zwrócił - świadczy to o czymś

Po 3 - masz gwarancje że wzmak ma podane przez Irka parametry i długą gwarancje i serwis.
Co do elektroniki zaprojektowanej i wykonanej przez Irka oraz jej jakości - od wielu lat kupuje od Irka wzmacniacze, panele do subów i nie tylko, większość użytkuje przez dluższy czas, choćby 'sub300' czyli 300 watowy panel do suba którego mam 1 egzemplarz - prototyp, już od dwóch czy trzech lat działa bez najmniejszej usterki, najmniejszej awarii.
Pomagał mi w napędzaniu wielu imprez - nieraz dzialał non stop na clipie - oddając pełne 300w przez wieczór, noc , cały następny dzień i całą następną noc, aż do świtu - czyli ponad półtorej doby non stop, nie wyłączając się, nie przegrzewając. Choć posiada chyba wszystkie możliwe zabezpieczenia - ciężko byłoby go zabić, a wiem o tym doskonale gdyż to wlaśnie miałem z nim zrobić - znaleźć jego słabe punkty aby Irek mógł je poprawić.
Sorki że się tak rozpisałem , ale irytuje mnie gdy ktoś pisze o np tym wzmaku 'no name' tylko dlatego że nie ma naklejki "hypex" ;]