• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz do subwoofera

Reakcji
0
Facet tu sie nie kupuje tylko robi, nawet w nazwie masz diy - zrob to sam. Takie pytania to powinienes zadawac na audiostereo.pl albo audiomania.pl ewentualnie.

no chcem samodzielnie zrobić subwoofer tylko poszukuje wzmaka :> znaczy sub zrobiony tylko jakies wzmak :>

raczej cieżko było by mi zrobić coś takiego to ile może kosztować zrobienie wzmacniacza o mocy 200 RMS ?? (wbudowany filtrdolnoprzepustowy)

czyli matronix'a są lepsze, jak kupię wzmacniacz mocy 200 RMS to i tyle bedzie miał czy np. 100 ;p;p ??

jak kupujesz mercedesa to dostajesz skode?? jak sie nie znasz to wystarczy znaczek nalepić,........

raczej cieżko kupic taki używany wzmacniacz, to moze lepiej kupic zwykły używany wzmacniacz mniej wygodnie jakie firmy są wiarygodne i nie kłama o mocy i są stosunkowo tanie...?

umberto, z tymi okazjami polecam ostrożnie :)
najlepiej się przed zawarciem tranzakcji dokładnie o wszystko wypytać...
ja już się pare razy naciołem... :/
ale 300zł to niewiele jak na holtona, choć pamiętam jak ktoś z miesiąc temu sprzedawał za 150zł :D

tak tak boje sie ze nie bede umiał tego zlożyć... smieszne nie ?? :(((

Powrót