• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz - problem z podłączeniem

Jestem w szoku jak ktos moze taki bubel sprzedawac i.... kupowac, nie warto bylo doplacic 100 i kupic carpowera 602??

Serio, sprzedaj go poki mozesz, ktos inny bedzie mial problem:)

A tak na powaznie, plus do +12, minus do grd, nie zapomnij o kablu remote, na ogol niebieski z radia i jesli tak podepniesz to powinno dzialac, ale nie spodziewaj sie ze to ladnie zagra, tak apropo ile ten piec<lol> ma w rmsie??

Pozdrawiam

wydma8 napisał:
ile ten piec<lol> ma w rmsie??
pewnie tyle samo co radio :P
z tego co widze to zapomniales o REMOTE. pod to gniazdo podlaczyc nalezy kabelek od radia ktory jest podpisany jako +12antena (lub podobnie) wtedy jak wlaczysz radio uruchomi sie jednoczesnie wzmak

W rmsie ma 2x50 w , nie mogę mieć lepszego bo to jest do skutera nie do samochodu a rozmiary inne nie pasują, nie mam też radia chce to podpiąć pod mp3. Bardzo proszę o pomoc, najlepiej zaznaczyć na rysunku, będę bardzo wdzięczny.

easybike napisał:
nie mam też radia chce to podpiąć pod mp3. Bardzo proszę o pomoc,
+12 podlacz przez przelacznik do REMOTE - czyli ten jedyny ktorego nie podlaczyles. jak pojawi sie tam napiecie to wzmak sie zalaczy. mozesz to na stale zewrzec ale nieradze bo szybko aku wyladuje

Powrót