• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz samochodowy. Czy sie oplaca.

• Autor wątku Autor wątku pvl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

pvl

Reakcji
0
Znalazlem takie cos http://www.carpower.pl/index.php?id=2&lang=pl&id_cat=15&id_item=88 . Cena nie jest wysoka jak na wzmacniacz dajacy 225 W rms przy 4 R. Za tą cene mam tda od irka ktory ma niecale 150 W albo i mniej. Przetwornice z 220V na 12V posiadam wiec czy to bylby dobry pomysl na napedzenie suba np. na stx 30-300-4-AP ? Z tego co sie orientuje nie kupi ani nawet nie zbuduje za 220 zl wzmacniacza o takiej mocy . A jeszcze jedno . Czy ten caropower ma regulacje czest. odciecia ? Wtedy nie konieczna bedzie zadna zwrotnica wiec i budowa subwoofera wyjdzie taniej. ?

ej popatrz na schematy wzmakow dojdziesz do wniosku ze za 220 mozesz zrobic wzmaka do suba !! jak sie postarasz to wiekszej mocy ;] pa300 ?? widziales ?? do suba jak znalazł !

hehe a ja tego carpowera kupilem za 160zl :)
Nie mam samochodu wiec lezy i sie kuzy, jak ktos zaplaci za przesylke i dorzuci na cos dobrego do picia to bedzie mial ten wzmak odemnie :)

irek, to tak jednorazowo czy może dałbyć radę jeszcze kiedyś wyciągnąć za tyle ?:)

160zl to cena hurtowa tego wzmaka wiec po tyle moge miec ile chce.
Za 190zl moge sprzedac. Mysle ze 30zl za fatyge to nie majatek.

Powrót