• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz stereo za 79 zł ? ? ? Opinie.

Reakcji
0
Witam !

Ostatnio na Allegro znalazłem coś ciekawego. A mianowicie to :

http://www.allegro.pl/item469543445_wzmacniacz_audio_2x60w_pod_komputer_laptopa_mp3.html

Wzmacniacz bije rekordy. Ostatnia aukcja - 50 na aukcji i wszystkie sprzedane po kilku dniach.

Czy może mi ktoś powiedzieć, co to jest wogóle warte ? ? ? Planuje kupić to dla brata na kawalerkę i podłączyć jakieś małe monitorki do tego. Opłaca się wogóle ? ? ?

Piszcie jakiekolwiek opinie - bo myślę, że lepiej kupić to i jakieś monitorki aniżeli tani zestaw komputerowy 2.1 ( Logitech albo coś innego ).

Pozdrawiam !

Nie wiadomo jak z jakoscia wykonania ale sam wzmak to nic specjalnego, zasilane z 12v. juz wolalbym dolozyc 2 tyle i zrobic stereo na lm3886 lub podobnym scalaku.

:lol:
ciekaw jestem jak on chce zasilic te scalaki samochodowe tak malym zasilaczem :mrgreen:
sam cos takiego zrobisz za 30zl!
a za 80zl to kupisz unitre/diore w komisie ;)

zasilacz max 5W a na wyjściu nagle m być 2x60 czy 2x35W :lol: w sam raz do tych pierdziawek VK.
no i radiator "chłodzący" zamknięty w plastikowej obudowie. :roll:

lepiej sprzedam Ci plytke 3kanalowa GC LM3875 i bedzie duzo lepiej:P

Załączniki

• 1190482_1_959.jpg
    1190482_1_959.jpg
    30.1 KB · Wyświetleń: 0
Powrót