• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz stereo

Marantz PM7000 - kolega ma w komplecie z tl-kami na usherach 8935a i gra bardzo ładnie.
Testowany również z tl-kami na stxach awx 18 i z zestawem z kina domowego taga harmony tav-606.
Mocy mu nie brakuje (przynajmniej do powyższych kolumn), bardzo ładne brzmienie z mocnym dołem :)

Nie ma co się wstydzić każdy ma jakieś doświadczenia ze sprzętem zapraszam do dyskusji

- - - - - aktualizacja - - - - -

Panowie w środę idę do banku i nie wiem ile trzeba zaciągnąć :lol:

- - - - - aktualizacja - - - - -

a nie m mówiąc na co :???:

Moim zdaniem najfajniejszy z podanych tutaj jest NAD C 370, słyszałem takiego z visaton concorde coś tam i było super. No a poza tym to stosunkowo młody sprzęt, kawał porządnej elektroniki. Tylko ten wygląd średni...

Ale ten nad gra z wysuniętym środkiem w stronę słuchacza, ciekawe czy Piotrkowi takie granie będzie odpowiadało, i mimo sowich wymiarów i budowy, wcale wydajny nie jest prądowo

Powrót