• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz w ograniczonych cenach

Reakcji
0
Cześć !
Poszukuję wzmacniacza do którego będę mógł podłączyć 3 głośniki Stx'a a obudowa mojej roboty:
GDWK-10-200-8-PJ
GDN-14-100-8-SCX ( komplet z pj )
GDN-22-300-8-SW ( Jako SubWoofer )

Nie potrzebuję wyciągnąć z nich maksa ! , kwota na wzmacniacz to 80zł max. ( z allegro , może być licytacja )

Z Polskich to może WS-442, powinieneś dopaść takiego w zakładanej cenie albo poszukaj jakiegoś uszkodzonego mocniejszego sprzętu i napraw go we własnym zakresie co pozwoli Ci nie wydać więcej niż zakładasz. Mnie się udało np dopaść ONKYO A-8250 za 50 zł ale to było już ponad 2 lata temu.

U mnie na początku, kolumny znane jako 3 drogi na STX (inny woofer niż u ciebie, bo 22 140 scx) grały na wieży. Jako tako to grało, ale basu było mało i musiałem podkręcać na korekcji wieży. Ten Technics ma 2x45W, czyli ze 2-3 razy więcej mocy niż wieża, więc powinno grać. To nie są też takie pieniądze żeby było czego żałować.

U mnie na początku, kolumny znane jako 3 drogi na STX (inny woofer niż u ciebie, bo 22 140 scx) grały na wieży. Jako tako to grało, ale basu było mało i musiałem podkręcać na korekcji wieży. Ten Technics ma 2x45W, czyli ze 2-3 razy więcej mocy niż wieża, więc powinno grać. To nie są też takie pieniądze żeby było czego żałować.

No to zarąbiście licytuję i przebijam wszystkich xD :)

Tak szczerze to ja nie wiem czy ten technics jest taki fajny,Ja miałem technicsa z lat 70 a potem z lat 90 ten drógi był po prostu beznadziejny jeszcze przewineła sie wieża technics w drewnie i aluminium z najwyzej serii ale tez nie powalała...
Za 70zł to można kupic co najwyzej kota w wroku albo inny badziew który nie ma nic wspólnego ze wzmaczniaczem,Chyba lepszym pomyslem jest przesiasc sie na glosniki komputerowe niż inwestować w coś na co sie nie ma funduszy?

mbar: nie coś takiego mi nie podchodzi ;]
Masz budżet 70zł ludzie traca czas proponuja ci cos a ty krecisz nosem ze ci to nie podchodzi.
Nie wiem czego oczekujesz za 70zł bo chyba aluminiowego frontu z drapanego aluminium w kolorze szampanskim po 140wat na kanał i jeszcze najlepiej dopisku HI END.
Bierz tego jvc puki ktos go nie kupi i nie wymyslaj,

Masz budżet 70zł ludzie traca czas proponuja ci cos a ty krecisz nosem ze ci to nie podchodzi.
Nie wiem czego oczekujesz za 70zł bo chyba aluminiowego frontu z drapanego aluminium w kolorze szampanskim po 140wat na kanał i jeszcze najlepiej dopisku HI END.
Bierz tego jvc puki ktos go nie kupi i nie wymyslaj,

Ok jak nie co innego to biorę JVC ;]
Myślę że mnie nie zawiedzie !?

Powrót