• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Wzmacniacz

Reakcji
0
Witam wszystkich serdecznie mam do was wszystkich pyttanie na elektronice nie znam sie zbyt dobrze a chcem zrobic subwoofer i potrzebuje do niego wzmacniacz czy ktos z was moglby zobaczyc i pomoc mi wybrac odpowiedni, tani wzmacniacz ze strony jabela

przepraszam za tak dlugi czas odpowiedzi myslalem o glosniku Tonsil GDN 20/80/2 chyba ze zaproponujecie cos lepszego w cenie do 130 zl ! i jezeli moglbym prosic o orientacyjny koszt budowy wzmacniacza.

Do tego glosniczka proponuje wzmacniacz 60-70W w rms. Dobrzesie tu sprawdzi tda7294 lub lm3886. Do tego filtr dolnoprzepustowy (ja preferuje trzeci rzad bo drugi jak na moje ucho za slabo tlumi) i subsonic. Z cena mozna sie spokojnie zmiescic ponizej 200zl(jak sie nie bedziesz rozrzucal). Ale ja jak zaczalem swirowac to wyszlo mnie te 200

Powrót