• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wzmacniacz

tak, wytarczy ...
jednak powiem że nie jest to najtańsza propozycja :)
może warto o holtonie pomyśleć ?

tylko ze to nie jest gotowy panel, a ja wogole sie na budowaniu takiego czegos nie znam...

to juz jest zlozone wystarczy dokpic na tej stronie rowniez zlozony filtr dolnoprzepustowy i zasilacz oraz na stronie www.toroidy.pl kupic transformator wszystko razem polaczyc i masz swietnego wzmaka, forumowicze pomoga ci jak czegos nie bedziesz wiedzial

nie wiem co masz na mysli ale za ta cene nie znajdziesz lepszego wzmaka o takich parametrach

mozesz u Igoda kupic za 700zl PA300 z panelem, kompletny wzmak o mocy 300W

wisnia napisał:
nie wiem co masz na mysli ale za ta cene nie znajdziesz lepszego wzmaka o takich parametrach

mozesz u Igoda kupic za 700zl PA300 z panelem, kompletny wzmak o mocy 300W

to chyba w platynowej obudowie?? ;)

hehe nie wyglada mi na platynowa
masz w dziale sprzedam na stronie glownej ;]

[ Dodano: 2005-12-07, 20:55 ]
o nie zauwazylem cena spadla do 650zl ;]

w brew pozorom te 650zł to wcale niejest tak duzo - a jak się nie podoba zawsze mozna kupić gdzie indziej :) albo zrobić samemu - wtedy będziecie juz wiedzieli czemu to tyle kosztuje

Powrót