Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
witam potrzebuje wszystkie wzory jakie potrzebne do obliczen skrzyni z tej strony mam troche ale sa nie kompletne np brakuje mi wzoru na obliczenie srednici i dlugosci otworu i rury
Wiedza kosztuje i to nie tylko pieniadze ale takze czas i cierpliwosc praz zaangazowanie.
Nie mam jak przepisac CI calych swoich materialow....
Na ksiazki i literature wydalem troche w zyciu.Nie wiem czemu w dobie Internetu wszyscy ida na latwizne i chca dostac kawe na lawe.Poszukaj a znajdziesz.
jakbedziesz mial konkretne pytanie to napisz do mnie e-mail podesle wzor
ja miałem kiedyś taki fajny wzór (jakiś empiryczny) na obliczanie najmniejszej możliwej średnicy otworu. Koleś nam go podał na ćwiczeniach z przetworników, ale nie wiem skąd go wziął.
ja tez mam taki wzor..... patrze na głośnik i juz mniejwięcej wiem jakiej średnicy B-R mi jest potrzebny wyliczenia teoretyczne są o d*** potłuc.... alb B-R nie zmieści się w paczce albo zacznie świszczeć przy 10watach.....
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.