• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Xetec

Reakcji
0
Witajcie,
Ciekawi mnie co o tej firmie sądzicie, sam nie lubie żadnych firm z "X" w nazwie ze względu na złe skojarzenia, ale ta wydaje się być ok, na wzmak 4 kanałowy warto patrzyć jeśli chodzi o brzmienie? Bo mocowo jest super. Xetec Gravity 4G-600 Mk 2 dokładnie

wzmak jest super! zmienisz gienka na niego i ci systemik ożyje. Dynamiczny, energetyczny, szybki. Muza elektryzuje słuchacza.

zależy czego słuchasz, przy tym wzmaku na pewno nie uśnuiesz :cool:

Genek ladnie gra, tylko mocy o polowe za malo :( No nic, moze sprobuje, masz jakies inne dobrze grajace opcje 4-6 kanałow do 38-40cm? Myśle jeszcze nad audio system twister...

no audio system ciekawe wzmaki. słuchałem ostatnio AS takiego malutkiego (nie pamiętam modelu) - miesci sie w schowku ;)

wrażenia bardzo pozytywne, czysty i żwawy, ładna barwa brzmieniowa.
przeszkadzała mi troche mała rozdzielczosc na górze i niedostatki mocowe.

jasne ze gienek ładnie gra, tylko nie kontroluje basu, co zapewne jest efektem małej mocy, choc nawet dual mono ciągnie się jak flaki z olejem.

na suba kup monoblok i już. bedziesz sobie ustawiał, wymieniał itd. ten zeus byłby niezły (mocny) na basie, z tego słynie.

A ktory z nas jest? :P Monoblick zostaje, ma pewne cechy tylko jemu nalezne. Reszta bedzie pewnie dozywotnio sie zmieniac.

Powrót