Planuje monitorki na tych przetwornikach , objetosc komory 13,7 l. jakie jest wasze zdanie o takim zestawieniu? czy do XT (i ktorego ) nie lepiej cos lepszgo niz ten GDN? Choc mam o nim dobre zdanie. Prosze o rady
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tu jest gdn13/40 a ja mam 15/40 - ale fakt zadam pytanie gosciowidaniel69 napisał:http://www.allegro.pl/item595630463_vifa_tonsil.html tu masz taka sama konstrukcje
jest tu taki temat - gotowe schematy zwrotnic...martinaudio napisał:zwrotnicy nie mam jeszcze ...jesli xt/dx25 z 15/40 to jak byscie dzielili f?
To chyba troche za dużo, coś koło 9l byłby OKobjetosc komory 13,7
To chyba troche za dużo, coś koło 9l byłby OK
Po co pchać się na xt19 jak już masz gotowe zwrotki na dx25/xt25, wybierz co Ci odpowiada, tak jak napisał takero :]
takero napisał:jest tu taki temat - gotowe schematy zwrotnic...martinaudio napisał:zwrotnicy nie mam jeszcze ...jesli xt/dx25 z 15/40 to jak byscie dzielili f?
rewolucji nie zrobi;]tomeus napisał:Mój siedzi w 10l bo chciałem żeby zagrał troche niżej (jak dla mnie jest dobrze), ale podobno optymalnie jest 9l, nie wiem czy 1dm3 moze duzo zmienić.....
Caleb napisał:odwrotny zabieg bedzie ciezszy w wykonaniu.