• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Yamaha ax450 czy Yamaha ax470

Reakcji
0
Witam

tak jak w temacie który wzmacniacz mam wybrać mogę kupić oba w tej samej cenie stal podobny tylko nie wiem który lepiej zabrać i tutaj do wasz prośba o ponoć w wybraniu :)

Dzięki wielkie

[ Dodano: 2010-01-05, 11:09 ]
Czy jednak lepiej Uniampa zrobić ??

Napędza to Technicsem. Bas daję potężnego kopa (po 2 głośniki w dolnych kolumnach). Na środku moja Yamaha 55WAT na kanał, która zamiata tymi kolumnami jak chce nie ma mowy o żadnych przesterach czy za małej ilości mocy czy braku kontroli nad głośnikami - łącznie 10 sztuk do napędzenia. Jak ktoś nie dowierza zapraszam z czteropakiem piwa. Z Bass na full i loduness na full zrobiliśmy trzęsienie ziemi.

tobster, Twoja wypowiedź mnie załamała... :???:
W tym technicsie wieję biedą jak się zerknie do środka...
PeterWhite, jak dasz radę to rób uni a jeśli wolisz gotowca to raczej wziął bym ax-470

Powrót