• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

z czym połączyć 9930-20?? Chciałbym zrobić nie duże monitorki.

Reakcji
1
Witam, kupiłem okazyjnie ten głośnik od kolegi Karol82, z czym go spróbować połączyć? Być może spróbowałbym swoich sił przy robieniu zwrotnicy, no chyba, że jest coś gotowego. Nie liczę 8935A bo to za duży głośnik, max 15cm.

Z tanszych i sensownie grajacych glosnikow to tylko Fountek fw146. Aczkolwiek srednio widze polaczenie tych typow glosnikow razem ale moze sie uda ;)

mi tez sie wydaje, ze slabo by do siebie pasowaly
idealny do ushera bylby ss 15w8... Ale to juz cena jest kosmiczna

---------- Post dodany o 17:24 ---------- Poprzedni post o 17:24 ----------

zaproponowalbym awx-a ale nie ma 15cm

Hmm słuchajcie a może tego malutkiego Wavecora co to wszyscy rok temu sie zachwycali na AS ? :D Grzmiał nieźle jak na takie maleństwo.

dajcie linka bo nie widzę żadnego wavecover'a za 400 stówy. znalazłem za 320zł w akustyku. A tak w ogóle widzę, że te scany to około 800zł sztuka bo pewnie chodziło o serie revelator:D

Ostatnia edycja:
to teraz trzeba by do tego stworzyć zwrotkę:D ops.. muszę kupić wkładkę mikrofonową i zrobić jiga.. A potem się nauczyć co i jak..

myślę, że ta wielkość jeszcze wchodziłaby w grę, a że słyszałem jednego tang banda i całkiem mi podszedł chętnie bym spróbował tego:-) Kuszące;-)

Kurdę, widzę, że to wielkość usherka 8935A :-/ więc jednak chyba nie.. choć głośnik sam w sobie ciekawy.

Powrót