Ja trafilem na forum stosunkowo niedawno. Dostalem przypadkiem przetworniki i postanowilem zrobic z nich "cos"

A ze "cos" nie mialo byc dzielem przypadku, wiec postanowilem swoja wiedze jakos ukierunkowac i przede wszystkim uzupelnic... Moja wiedza z dziedziny akustyki byla raczej ogolna - pewnie ze cos tam probowalem nieraz (np, glosniczek na tubie tekturowej 1,80 m - alez to mialo bas

), ale caly czas lazily mi po glowie kolumny znajomego: 150x60x50 i zastanawialem sie jak to mozliwe ze inne sa mniejsze i graja o wiele lepiej? Teraz juz wiem, ze zrobil klocki, ktore kiedys beda swietnym opalem

Bez liczenia, na jakichs glosnikach "no name", kupione okazyjnie w jakiejs stodole

Kolumny zrobione z plyt meblowych... tylko na kleju... ciete pilka do metalu... plyty pofalowane jak Baltyk... wykonczenie profesjonalne - miedzy sciankami sa szczeliny 3 mm na laczeniach. No po prostu zgroza

Teraz jestem jego bogiem, bo "umiem wyliczyc to i tamto"

No i tak sie to moje poglebianie wiedzy zakonczylo, ze teraz przesiaduje na forum godzinami

Przyznac sie uczciwie - ile godzin, bedac w pracy, "marnotrawicie" na forum? Bo ja pol dnia

Cale szczescie, ze nikt mi tego nie liczy