• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zaaainteresownie ??!??!

co do tych projektow nie sa to twoje autorskie projekty wiec nie moge ich wrzucic sa pewne przepisy ktore moga skonczyc sie dla mnie i dla admina nieprzyjemnosciami

ale cele publikacyjne sa juz zupelnie inne prawa autorskie istnieja wez nawet przyklad zdjec w gazetach jedna gazeta drugiej musi slono zaplacic by wydrukowac jakies foto ktore ukazalo sie w innej ;)

dobra luki nikomu wiecej projektow wysylal nie bede bo jeszcze uraze autora ... :|
a mam ich jeszcze troche .. wiec ludziska ... nie moge wam wysylac juz projektow !

sluchaj widze ze nie rozuemiesz czym sie rozni wysylanie komus przez poczte materiaow a umieszczanie ioch na stronie ja napisalem o co mi chodzi o projekty autorskie z konkretnym opisem i tyle

wszystkie projekty mam na kartkach rysowane i liczone olowkiem razem z kosztorysami wiec nie wiem czy warto wysylac to

dobra zakonczmy ten temat ja tylko przypomne ze jezeli ktos potrzebuje jakis projektow na danym glosniczku prosze sie zglaszac a ja zobacze co sie da zrobic
pozdro

Powrót