• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zabezpieczenie głosników Unizab1

Status
Ten wątek został zamknięty.
Łanie się chwalisz nie swoim pomysłem i wykonaniem zabespieczeń! Radzę wszystkim nie zadawać się z Autorem,jak dlamnie jest oszustem który sprzedaje przedmioty i ich nie wysyła.Straciłem Nie małą kasę.

A powyższe projekty zabespieczeń są zbudowane przezemnie nie przez niego Zbudowane w 2012roku i nadal działają.Wzorowałem się na innych Konstrukcjach.

Pozdrawiam

P.s dzisiaj zgłosiłem Sprawę na Policję!

Łanie się chwalisz nie swoim pomysłem i wykonaniem zabespieczeń! Radzę wszystkim nie zadawać się z Autorem,jak dlamnie jest oszustem który sprzedaje przedmioty i ich nie wysyła.Straciłem Nie małą kasę.

A powyższe projekty zabespieczeń są zbudowane przezemnie nie przez niego Zbudowane w 2012roku i nadal działają.Wzorowałem się na innych Konstrukcjach.

Pozdrawiam

P.s dzisiaj zgłosiłem Sprawę na Policję!

Czy ktoś jeszcze z forumowiczów ma z tym użytkownikiem kłopot?
Również od tygodnia czekam na paczkę od tego forumowicza.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót