• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zaklady tokarskie...

Reakcji
0
ma ktos jakiegos znajomego tokarza w wawie albo zna jakis w miare niedrogi zklad tokarski ktory wytoczy pierscien o srednicy 23cm...bo wszedzie gdzie dzwonie to sie tlumacza brakiem materialu:(

bo siie nie da z rury odpada, pozostaje wytoczenie z kawalka blachu o 25x25 a takiego czego nikt nie załozy na tokarke!
pozostaje frezarka ale jest to robota pracohłonna z duzymi stratami materialy wiec duzo zaplacisz

kurcze musi sie dac fppfan wytoczyl 34 cm kolosa a ja chce tylko 23cm:) chyba mi sie udalo znalec na wale miedzeszynskim jutro jade dogadac szczegoly jak wezmie godziwa sume to sie zdecyduje.

albo mozesz zajdz do jakiegos wiekszego zakładu pracu gdzie produkują jakies czesci itp, pogadasz z jakims slusarzem dasz na 0.5 to ci moze zrobi po fajrancie

no i mi wytoczyli pesrscionek z mosiadzu :) swieci sie jak psu jajca za 60pln grubosc 7mm:)

Powrót