Witam,
Od ponad 10 lat słucham muzy z EMU404 USB. Sprzęt niestety zaczął szwankować, więc postanowiłem pobawić się w DIY.
Na obecną chwilę popełniłem kit O2 + ODAC. Tak jak lutowanie dało mi wiele frajdy, tak efekt już nie
. Jakościowo do EMU czuć że nastąpił downgrade. Dzwięk z EMU sprawia wrażenie minimalnie czystszego i bardziej detalicznego, szczególnie w wysokich tonach. Wydaje się też że Lepiej czuć scenę. Do samego ODACa chyba nie mam zastrzeżeń, efekty są podobne jak korzystam z DACa EMU podpiętego pod wejście O2.
Czy jesteście w stanie polecić wzmak słuchawkowy DIY który nie zabije mnie budżetowo (do 200 euro) i zagra podobnie lub lepiej od EMU?
Czy ktoś w PL testował wzmak/EQ znany jako Kameleon?
Od ponad 10 lat słucham muzy z EMU404 USB. Sprzęt niestety zaczął szwankować, więc postanowiłem pobawić się w DIY.
Na obecną chwilę popełniłem kit O2 + ODAC. Tak jak lutowanie dało mi wiele frajdy, tak efekt już nie

Czy jesteście w stanie polecić wzmak słuchawkowy DIY który nie zabije mnie budżetowo (do 200 euro) i zagra podobnie lub lepiej od EMU?
Czy ktoś w PL testował wzmak/EQ znany jako Kameleon?