• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

zamowienie IT MDS08 z niemiec

Status
Ten wątek został zamknięty.
malutkiz Twoja wypowiedź nadaje się do "najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum" :)

Eh mi wypadły nieplanowane wydatki :/ Jutro dam znać czy kupuje.

gigipawel, no troche niefortunnie sie wyraziłem :mrgreen:
ale sądze że może warto zrobić jedno wspólne zamówienie, raczej się szybciej ludzie nazbieraja niż przy dwóch oferentach

malutkiz, ale co mnie to obchodzi?
UKA i tak zamawia glosniki dla siebie i przy okazji pytam WAS czy ktos czegos nie chce...
a ze piku robi "konkurencje" to dobrze - zawsze moze byc taniej dla was ;)

czyli UKA woli zapłacić więcej tym bardziej, że kupuje 6 sztuk
ja myślę, że użytkownicy woleli by zapłacić 190zł za głośnik z przesyłką niż 200zł za głośnik bez wysyłki a 10 sztuk się uzbiera

chyba że UKA ma w tym jakiś biznes temu się upieracie żeby to on robił zamówienie, bo przecież on sam może skorzystać z zamówienia u Piku16

miedzy innymi o to
piku16 napisał:
Panowie zainteresowani mam złą wiadomość, kurs euro idzie w piorunującym postępie do góry, i w związku z tym cena również ulegnie delikatniej podwyżce myślę, że na dzień dzisiejszy o jakieś 3-5zł.

lepiej odrazu podac troche wyzsza cene niz pozniej co chwila informowac chetnych o podwyzkach ;]

skoro wy zamawiacie zza granicy to podwyżka euro ez wpłynie na cenę głośnika

jeżeli to ma być 200zł z przesyłką do domu to ja się piszę

No niestety Panowie ale to nie zależy ode mnie, euro szaleje, ale uważam że cena nadal jest atrakcyjna jak na ten głośniczek 196zł już z transportem do domu jest dobrą ceną.

Jeżeli koszta zamkną się w 200zł razem z przesyłką w Polsce to ja również jestem chętny :wink:

Ale z tego co rozumiem to organizowane są dwa zamówienia ?

co sie dzieje ze ta mlodzieza w polsce... :???:
czy nikt nie umie czytac ze zrozumieniem?

do konca dnia czekam na potwierdzenia od osob chetnych na 100%

Pawel S.najmocniej przepraszam, zrobiłem niechcący zamieszanie, przeoczyłem te posty odnośnie tamtego tematu :oops:
swoją drogą po zastanowieniu też przygrarnę jednego MDSa
1) scythe1123 1 szt MDS08
2) damiani 1szt MDS08
3) R.E.Durka 2sz MDS08
4) malutkiz 1 szt MDS08

niestety UKA ma problemy z kasa i jest zmuszony odwolac zamowienie

przepraszam wszystich zainteresowanych i zapraszam do zamowienia u kolegi piku

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót