• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie satelitek SAMSUNG

Reakcji
2
Witam, mam możliwość zakupu satelitek od kina domowego SAMSUNG HT-C350 za 11zł. Sam sobie dwie szt zamówiłem na testy. Dziś je podłącze bo właśnie do mnie dotarły. Jeśli było by zainteresowanie mogę się zająć zbiorowym zamówieniem.
O to foty tych głośników:
2011-11-29 16.10.03 [800x600].jpg

2011-11-29 16.10.18 [800x600].jpg

2011-11-29 16.11.21 [800x600].jpg

Należy się tylko pospieszyć z zamówieniem aby mi w hurtowni cen nie zmienili.
W razie co można listę zorganizować do powiedzmy 4 grudnia do godziny 23:59:)

Gra to niestety slabo. Zero basu. Bardziej jako srednio-wysokotonowe;) co prawda obudowa plastik i to pseldo br, dwa male otwory z tylu;) ale z 2strony czego sie spodziewac za 11zl

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Tia, słyszałem to "co to za afrykański shit ? " Nie warto nawet do testów. Chyba ze komuś się podoba dźwięk jak z telefonu komórkowego.

Po ostatniej wizycie w Mix Electronics naprawdę doceniłem swój sprzęt. Samsung montuje to teraz wszędzie, do wyższych modeli plastikowych kin domowych (nie wiem jak mozna tak 1000zł wywalić w błoto), do mini wieży (tutaj 800zł wywalone w bloto), do jakiśtam głośniczków jeszcze. Są różne rozmiary z tej serii. Z ciekawości zdjałem maskownice i macałem bodajrze 13cm wersje od mini wiezy. Wychylenie jak na 13cm po prostu dramatycznie małe, nie wiem w ogóle jak można zapłacić 800zł za wieżę z kolumnami, które mają coś takiego na basie, i pewnie żadnej zwrotnicy poza kondensatorem na wysokotonówkę... DRAMAT PO PROSTU.

Subwoofer od tego kina Samsunga jest po prostu wspaniały. Jego pasmo kończy się tam, gdzie odcina się filtrem DP prawdziwy, rasowy subwoofer :D

Po przesluchaniu wczoraj troche ich moge stwierdzic ze tak:
Philipsy lepiej graja:) no cóż bedą na komputerówki dla siostrzenicy :) a mialem do nich spore nadziej;)

Też to słyszałem u koleżanki w kinie domowym. Ładnie to może wygląda ale do słuchania muzyki się nie nadaję, ot wydaję z siebie dźwięki i tyle.

Powrót