• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie większej partii elementów elektronicznych

Reakcji
21
Chciałem zapytać:
- kto z Was
- co dokładnie
- i gdzie
zamawia w razie potrzeby hurtowo większą partię elementów elektronicznych..

Np tego typu zamówienie:
http://www.allegro.pl/item920236768_zestaw_2640szt_roznych_nowych_rezystorow.html

Jako druga sprawa...
Otóż chcę zamówić sobie zestaw różnych wartości rezystorki 1% 0,6W i na razie najtaniej widzę takie coś:
http://www.allegro.pl/search.php?us_id=6183707&string=1%&fb=1
Gościu ma 64aukcje z różnymi wartościami w każdej po 50szt.
Nie ukrywam, że chętnie wziąłbym wszystkie wartości jeszcze z jedną lub dwiema osobami
gdyż nie potrzebuję po 50szt danej wartości. Jakby ktoś chciał część to pisać.

Mi w zupełności starczy po 20szt, także 30 z każdej aukcji jest do wzięcia.
(wychodzi 25,6zł za komplet po 10szt rezystorów z 64 aukcji)

Ostatnie moje zamówienie zrealizowałem u tego allegrowicza, co prawda machnął się przy pakowaniu bo zapomnial o stabilizatorach, ale jeden email wystarczyl i zwrócił za nie kasę ;) Miał prawo się machnąć bo zamowilem z 800 rezystorów różnych warotści i resztę drobnicy, było tego sporo...
dolphin123 jutro ja przyjade z roboty postaram się skrobnąć małą listę bo kilku rzeczy mi brakuje, dziś nie mam do tego głowy ;)

bardzo atrakcyjna oferta, juz kedyś też tak szukałem i jeżeli juz hurtem to wybrałbym TME, ale to minumum 100 sztuk. Ale przeleciałem wiele sklepów internetowych i TME sie anjbardziej opłaca, nawet jakby ci te rezy miały leżeć potem.

El_liero przy 100szt danej wartości niestety z TME nie opłaca się, a gdzie tu moje 50szt i połowę chętnie bym komuś sprzedał jeszcze :wink:

W TME mają drogo... Ja tam co jakiś czas zamawiam albo u javoreczka, HFO_PL albo jest jeszcze 2 userow ale nie pamiętam nazwy. Mają duży wybór i ceny przystępne a taki zapas nawet 100szt prędzej czy później się wykorzysta :wink:

Powrót