• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie z mousera.

Reakcji
100
Witam. Gdyby ktoś coś potrzebował to proszę tutaj napisać - ilość + link. Proszę zwracać uwagę na dostępność (in stock). Za chętnymi czekam do piątku.

Co do kosztów to mniej więcej się pokrywają, do tego dochodzi okolo 10zł list polecony priorytetowy ode mnie do was. Konkretne kwoty będę miał po złożeniu zamówienia.

Pozdrawiam

Ja potrzebuje kilka tranów i wlasnie do driverów 330pf ale myślałem o silver mice. Sprawdze po pracy i dam znać. Mam jeszcze jeden dill ale to napisz na priv :D

Jak zrobimy zamówienie z mousera za ponad 200 pln to dostawa free z tego co widzę , a rozesłać to pocztą to już są groszowe sprawy :)

Witam,

Nie chcę zakładać nowego tematu więc się podepnę. Na dniach będę składał zamówienie na mouser także jeśli ktoś chciałby zamówić coś ze "stock'a" proszę pisać.

Pozdrawiam

Powrót