• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zamówienie z part-express vol. 2

Reakcji
0
Poprzednie zamówienie zakończone pomyślnie, myślę, że możemy otworzyć kolejne.

Schemat jest taki:
[Cena w dolarach ze strony + (masa lbs podana na stronie * 2$)] * 1,23 VAT = cena głośnika z wysyłką do PL w USD.
Po uzbieraniu zamówienia podam aktualny kurs wymiany usd-pln. Masę proszę zaokrąglać w górę, bo do tego dochodzi jeszcze koperta i opakowanie więc nigdy mniej nie będzie ;)

Witam,

mam nadzieję, ze nie bedzie problemu z tym, że założyłem konto by dopisać się do zamówienia. W polinku nie ma interesujacych mnie W3 z Tang Banda wiec z chęcią dopisałbym się do zamówienia:

Tang Band W3-1364SA [49,1 USD] x2 (nie wiem czy zaokrąglać kwotę teraz do pełnych dolarów czy później po przeliczaniu na PLN)

Lista bedzie otwarta do piątku (31.08), wyjezdzam w polowie wrzesnia wiec musimy ustalic taki termin zamkniecia, pozniej wplaty w pon-wt i od razu musze zamawiać.

Na chwile obecna:
Archon816 - Peerless 830500 12" XLS Subwoofer - 270 USD - (170 glosnik + 15*2 wysylka) razy 1,23 VAT

Jesli jeszcze ktos chce sie dopisac to prosze to zrobic w najblizszych dniach :)

ten dayton jest bardzo podobny do ushera 9950
Dokładnie! Większość Amerykanów wyżej oceniło tego Daytona od Ushera. Podobno przy całej delikatności i słodkości jest bardziej szczegółowy od 9950-20. Potrzebuję czegoś do niskiego podziału ok 2kHz.

.3lite - naprawdę chcesz wydać pewnie ok 400zł za system, który mierzy tylko TSy i impedancję?
Za 150zł z przesyłką kupisz Miditech Audioface 2 - kartę na USB ze stałą latencją. Do tego JIG i mikrofon i za kasę za DATS masz pełny system pomiarowy.
Odezwij się na GG lub PW to podpowiem więcej co i jak.

Hey,

dzięki za dobrą radę ale raczej nie skorzystam - mam w sumie JIG'a ale SW mi ledwo na win7 x64 działa bo jeśli jako tako pomiar robi to ten pomiar to jakieś bzdury.
Posiadam mikrofon pomiarowy ECM8000 z przedwzmacniaczem phantom +48V i do HolmImpulse będzie świetny do tego Dayton DATS i będzie wszystko na czym mogę polegać i co dobrze mierzy :)

Zamówienie niestety jest odwolane, niespodziewanie wracam jutro. Trudno, tak to jest, jak temat wisi miesiac i nic, a jak ludzie sie zbieraja to cos musi wyskoczyc :/ Na wiosne powtorzymy to znowu :) pozdrawiam

Czyli jeśli już, to dopiero po nowym roku ? Teraz nie da rady ? Może by byli jacyś chętni na święta :D

Powrót