• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zdjęcia sprzętu - wzmacniacze, kolumny itp

Reakcji
0
Witam

Poszukuje zdjęć kolumn, wzmacniaczy itp. rodzaju sprzętu w jak największej rozdzielczości ponieważ chcę zrobić z tego obraz na płótnie w kilku częściach a pod spodem dać gąbkę.
Chodzi mi tu o zdjęcia w trybie makro, typowo katalogowe fotki itd. ogólnie ciekawe ujęcia sprzętu na który nigdy mnie nie będzie stać,
I tu prośba czy znacie jakieś strony a może macie coś u siebie na dyskach.

Pozdrawiam

Może fotki z Audioshow ? Posiadam setki (ok. 8 GB) fotek z ostatnich 3 AS (2006, 2007 i 2008) robionych idiotencamerą 6Mpix (2006) i lustrzanką Canona 10Mpix (2007 i 2008). Oczywiście wiele z nich nie nada się do Twoich celów ale może coś wybierzesz ? Daj znać jeśli jesteś zainteresowany :)

Napisałem CI już dwie wiadomosci na PW ale wiedze że nie dochodzą :sad: i cały czas są do wysłania a w jakiej sprawie napewno się domyślasz :grin: bo bardzo mi zalezy na tych fotkach :grin:

Pozdro

Powrót