a takie coś jak kino domowe jest Ci znane? Autor tematu budował je z przeznaczeniem do kina a nie stereo... Zastanów się czasami zanim coś napiszeszBartuś napisał:dobre stereo ktore gra lepiej, niz "100" lipnych kolumn
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a takie coś jak kino domowe jest Ci znane? Autor tematu budował je z przeznaczeniem do kina a nie stereo... Zastanów się czasami zanim coś napiszeszBartuś napisał:dobre stereo ktore gra lepiej, niz "100" lipnych kolumn
Za tą samą kasę można było też sobie saksofon kupić i grać tak jak nie zagrają kolumny za setki tysięcy złotych ze złotymi kablamiBartuś napisał:dobre stereo ktore gra lepiej, niz "100" lipnych kolumn
a ile razy mam powtarzac ze reszta wykresow jest nie wazna?futurree napisał:WinISD - kiepski ? Pozwoliłem sobie sprawdzić w takim razie BassBox Pro
Pisałem że podczas cichego grania samych frontów w stereo brakuje mi trochę basu. Takero jakie zaproponował byś strojenie dla 30 litrów dla GDN22-140-8SCX ? Oczywiście jeśli odsłuch będzie (zwiększy się) na + .przemo-lukas napisał:.... Panowie, życzę wam takiego doświadczenia i tylu odsłuchów jakie posiada i dokonał Takero. Z pewnoscią sami byście doszli do podobnych wniosków, mając jakąś wiedzę i kilka konstrukcji na własnym koncie. :wink: