• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmiana radia na coś do 300zł

Reakcji
0
Witam
Chcę zmienić radio na coś lepszego z CD/MP3 z czerwonym podświetleniem. W chwili obecnej posiadam JVC KD-S711R i seat fabryczne 4 wofery i 4 tweetery które już pozostaną. Na chwilę obecną radio będzie grało z tymi głośnikami a z czasem dojdzie subwoofer. Cena jaką bym chciał przeznaczyć to ok. 300 zł. Radio nie musi mieć USB ani AUX lub być nowe. Na pewno musi mieć MP3 ładnie grać i fajnie jak by było z pełnym panelem (czyli nie było w panelu dziury na CD).
Proszę o doradzenie czegoś konkretnego.
Z góry dziękuje pozdrawiam
EDIT:
Co myślicie o pioneer deh-1100MP ??

Szczerze polecam radyjko CLARION DXZ378RMP, moze nie zachwyca wygladem ale warte swojej ceny;)

Byłem w sklepie posłuchać różnych radyjek i lipa. Sprzedawcy nie godzą się podłączyć w aucie i posłuchać tylko w jakiś drewnianych dechach z X drożnymi buszmenami :( i jak tu dokonać dobrego zakupu aby klient był zadowolony :)
bartelemy napisał:
Szczerze polecam radyjko CLARION DXZ378RMP, moze nie zachwyca wygladem ale warte swojej ceny;)
Złe nie jest tylko cena na allegro 450zł to już nie ma co myśleć o sklepie :P
cursor napisał:
JVC KD-SH99R, KD-SH909R.
Najwyższe modele jvc, przyzwoite radia
Jak by były w czarnym panelu to było by :)
Zastanawiałem się nad:
1. JVC KD-G541
2. KENWOOD KDC-W3044AY
3. ALPINE CDE-9870R

KORNAT, jak chcesz to mam na sprzedaż radyjko Kenwooda KDC-W4044

Kupione w kwietniu jako nowe w sklepie więc jeszcze na gwarancji. Mam cały komplet oprócz woreczka na panel (gdzieś się zapodział). Chcę za nie 300.
Zdjęcia :
69414137.jpg

21127835.jpg

64945898.jpg

33065636.jpg

53632752.jpg

Jak co to pisz na normanp@o2.pl

Powrót