• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zmniejszenie otworu BR

Reakcji
0
WItam ponieważ walczę z przerobieniem sowich podłogówek mam pytanie
czy Projekt SR71 na SEASACH ER18 i 27TDFC można zaaplikować do podłogówek 23l(bo mam po Ostinato i przetworniki będa raczej pasować wiem ze litraz mozna zmiejszyc ale podłogówki to inna szkoła dźwięku niż monitory) czy też szukac jakiś innych kolumn nowych KEFY seria Q lub R, AA Phoebe III, Paradigm Monitor 7 lub 9 ale tu kasa do wydania większa. Wzmacniacz Roksan Kandy MkIII i pomieszczenie 21 m (słucham Rocka wszelkiej maści). Za wszystkie porady z góry dzięki. I zasadnizce pytanie mam otwór około 10 cm czy są jakieś sposoby azeby umieścic węższy br taki jak z projektu Sr71?

czy mi sie wydaje czy juz w 3-4-tym temacie pytasz o to samo?

I zasadnizce pytanie mam otwór około 10 cm czy są jakieś sposoby azeby umieścic węższy br taki jak z projektu Sr71?
a dlaczego chcesz mniejszy?
jezeli masz otwor 96mm pod polinkowe tunele to przeciez wystarczy dluzszy wsadzic i zachowasz strojenie

i odpowiem - tak, mozesz tam te glosniki wsadzic

Jak jesteś z Bydzi to uderz do mariana, trochę otworzy Ci oczy na dobór sprzętu... :)

Tak rzeczywiście marudzę już któryś raz, ale coraz więcej wiem Najpierw wymieniłem wzmacniacz z Xindaka A6 na Roksana Kany MKIII i jest lepiej. A teraz wracam do tematu kolumn Tak naprawdę moje klony nie grają źle ale brakuje basiku punktowego basiku. Dzięki za podpowiedź w sprawie mariana spróbuje z nim pogadać Dzięki wielkie POZDRAWIAM

Powrót