• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Znów amblight-y

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
1
Jako że w tym wątku zamówienie jest w fazie końcowej a nie doczytałem chęci ponowienia zakupów chciałbym rozeznać czy byłby jeszcze ktoś chętny za zakup tych amblightów?

poprzedni wątek:
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=20804&postdays=0&postorder=asc&start=0

jeśli nie będzie zainteresowania lub ja coś przeoczyłem to wątek do zamknięcia lub usunięcia.

[ Dodano: 2010-10-09, 16:49 ]
widzę nie ma zainteresowania.
temat do usunięcia!

Dałbyś forumowiczom szanse odpisać, w końcu mamy weekend i nie każdy jest przed komputerem :razz:
Ja z chęcią 5 sztuk przygarnę :smile:

A może by tak trochę poczekać z tym kolejnym zamówieniem, bo jak te zamawiane wcześniej dojdą to może ktoś po odbiorze zdecyduje się na kolejne. :roll:

pol888 napisał:
Dałbyś forumowiczom szanse odpisać, w końcu mamy weekend i nie każdy jest przed komputerem :razz:
jakie weekend? pisałem to w czwartek :P
Seba727 napisał:
A może by tak trochę poczekać z tym kolejnym zamówieniem, bo jak te zamawiane wcześniej dojdą to może ktoś po odbiorze zdecyduje się na kolejne. :roll:
mi się nie spieszy
pol888 napisał:
Ja z chęcią 5 sztuk przygarnę :smile:
no ja conajmniej 4 sztuki bym chciam

no to zróbcie listę a jak się zbierze odpowiednia ilość to dojdzie do zamówienia
bo tak to nigdy nic nie zamówicie

1. kris13- 4szt
2. malutkiz- 4szt
3. misiek88- 2szt.

[ Dodano: 2010-10-26, 08:26 ]
Odświeżam:

Nikt juz nie jest chetnym na ambilighty ?? :> minimum musi byc chetnych na 16 szt,obecnie mamy 10

panowie, nie wiadomo czy zamówienie dojdzie do skutku, z tego powodu że aktualnie nie ma ich na alledrogo.
pisałem do sprzedającego i czekam na odpowiedź

powinny byc bo ost je widzialem na allegro watpie zeby ktos z poza naszego grona-forum wzial wieksza ilosc mozna juz dzialac z zamowieniem obecnie mamy 13 sztuk,ja moge wziasc 4szt. zamiast dwoch darowi dopiszemy jeszcze jedna zeby bylo porowno i mamy komplet

1. kris13- 4szt
2. malutkiz- 4szt
3. misiek88- 2szt.
4. daro89 - 3 szt
5. mal999 - 2 szt.

ja wstępnie jestem zainteresowany, bo ostatnio wyszło bardzo tanio, ale jednak chciałbym zobaczyć jak grają a te z poprzedniego zamówienia jeszcze nie doszły ;)
a czy nie jest tym zainteresowany ktoś z forum z łodzi i okolic? przy odbiorze osobistym to by było w ogóle tanio jak barszcz

1. kris13- 4szt
2. malutkiz- 4szt
3. misiek88- 4szt.
4. daro89 - 3 szt
5. mal999 - 2 szt.

17 szt. mozna klepac zamowienie

misiek88 napisał:
1. kris13- 4szt
2. malutkiz- 4szt
3. misiek88- 4szt.
4. daro89 - 3 szt
5. mal999 - 2 szt.

17 szt. mozna klepac zamowienie
proponuje by daro sie zastanowił czy koniecznie potrzebuje 3szt. bo jeśli tak to mamy problem ;)
Niestety nadal czekam na info od sprzedającego.
LISTĘ UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTĄ, chyba żę znajdą się nabywcy na kolejne 16 szt. ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót