Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
oryginalne wartosci sa nieco inne ale kilka % odchylki nie powinno nic popsuc.
Jakbys sie bardziej przylozyl to byc od posiadanych cewek odwinal pare zwoi zeby osiagnac oryginalne wartosci.
oryginalne wartosci sa nieco inne ale kilka % odchylki nie powinno nic popsuc.
Jakbys sie bardziej przylozyl to byc od posiadanych cewek odwinal pare zwoi zeby osiagnac oryginalne wartosci.
Uff, juz myslalem ze 100% dupna ta zwrotka bedzie...aha, mam pytanie, rozpisalem to na podstawie jakiejs zwrotki znalezionej w necie i podałem najbardziej zblizone elementy jakie mam w domu, ktos wie moze jak ta zwrotka bedzie ciąć ?? Wiem że jakieś są na to wzory czy coś ale ich nie znam więc prosze o pomoc jeśli łaska Bo chce w końcu te monitorki złożyć i cieszyć się nimi
Aha, a gdybym kupował nowe cewki (tez niestety moge tylko 1,00mH i 0,15mH) to mam do wyboru z rozna gruboscia "druta"
Jeśli się zdecyduje na nowe to lepiej wziac 0.15mH 0,29ohm czy 0.15mH 0,15ohm ?? I drugie pytanie, kondensatory do takiej konstrukcji mozna wziac 35V czy lepiej 100V czy moze wydac te kila zł wiecej na 400V ?
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.