• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zwrotnica-stx czy jambo

• Autor wątku Autor wątku zguba
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Siemka mam pytanko która według was jest lepsza zwrotnica dwudrozna : Jambo B-2 czy Stx 2D-12

<lol> zalezy do jakich glosnikow itp....
Ale z Janbo a nie Jambo... sa lepsze:)

spoko sorki pomyliłem siem do głosników to sopran to arv 104 a bas jeszcze dokladnie nie niewiem

no ale zguba zaprezetowal zwrotke jambo najansza z jedna cewka i podziałem 6db/okt i stx z dwiema a co za tym idzie 12 db/okt

no tak jest to najtańsza jaką produkuje janbo, możecie mi powieidzieć która według was jest lepsza po mam kłopot z wyborem

jaki kłopot? zguba, prosze zacznij cokolwiek czytać-forum,artykuły bo coś mi się wydaje że kłamiesz z tym twoim czytaniem.

no chlopie wez sobie ta A-188 i powinna byc dobra:)albo tu masz strnee gdzie tez sa zwrotki i jak napiszesz do nich to zrobia ci jaka chcesz www.subwoofery.pl :)

Powrót