• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zwrotnica USHER YS-13225W-XP + USHER UA025-10

Reakcji
0
Jak ktos ma schemat zwrotnicy do konfiguracji tych glosnikow to bede wdzieczny za wrzucenie jej!
Pozdrawiam!

Dziekuje! :wink:
Pozdrawiam!

[ Dodano: 2007-10-02, 20:32 ]
A jeszcze jedno jakie dokladnie maja wartosci elementy bo nie moge jakos ich pokapowac :razz:

I jeszcze chcialem zapytac o dobor elementow jakich kondensatorow , rezystorow i cewek uzyc? Czy musze kupic jakies kakretne czy wystarczy zeby mialy takkie same wartosci jak na schemacie?
Pozdrawiam!

Bawool, bylo o tym juz sporo...
to zalezy ile masz kasy?? jezeli masz kase to bierz kondy jantzena, cewki powietrzne z grubego drutu i rezystory metalizowane (to ostatnie to mala roznica w cenie)

wyprzedze odpowiedz na pytanie - czesci kupisz tutaj www.polink.com.pl

jezeli pojemnosc skrzynki sie nie zmieni to mozesz go umiescic prawie gdzie chcesz a jego wymiary sie nie zmienia

Przemek, no tak, Tobie pewno nikt nie pomógł nigdy na forum.

Ktoś tą zwrotkę jeszcze ma tylko muszę sobie przypomnieć kto. Sam też szykuję się poważnie do tych monitorków więc temat jak najbardziej dla mnie OK.

Pawel S., nie do końca, pisałem z Panem z Akkusa i powiedział, że nie dostanę projektu zwrotki jak nie kupię wszystkich elementów...

jak sie komus nie podoba moja zwrotka to prosze bardzo inne wersja:

Załączniki

• uherki_v1_135.gif
    uherki_v1_135.gif
    12.7 KB · Wyświetleń: 0
Powrót