Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Chłopaki dostałem życzenia od forum z okazji ukończenia 21 roku życia (oczko). Wiem, że to automat ale fajnie tak wchodzę a tu życzenia . Spoko sprawa. Dzięki forum
Ciekawe kiedy forum ma urodziny???
jak wygram dziewięć baniek w totolotka, to każdemu z forum, co mi przyśle życzenia kupie Focala za 6999zł (albo jakiegoś Alpharda, jak będzie chciał) z okazji moich urodzin (24.10)
muszę tylko obstawić jakieś numerki... co proponujecie???
a ja wam wszystkim zycze, byscie przez glosniki Vifki sluchali muzyki,
a gdy to juz wam sie znudzi wlaczcie Peerlesa niech wam zanuci,
gdy to jeszcze bedzie malo, niech Seas z Audaxem siedzacy w kolumnie,
graja wam do konca swiata i o jeden dzien dluzej
jak już pewnie zuważyliście, nie wygrałem tych dziewięciu baniek, więc nie kupię Wam głośników. Nic straconego, bo w następnym losowaniu będzie SZESNAŚCIE MILIONÓW ZŁOTYCH
Zygmunt całe forum jest z Tobą hehe a jak wygrasz to wiesz że każdy Cię kocha)
hehe "życzymy wysokich wygranych"
jak będzie tyle kasy cio napisałeś to sam się przejdę do tego totka i też jak coś to stawiam każdemu zestawik za hmmm jaki tam chcecie
pozdro
zestawik jaki chcemy... hmmm... to ja poprosz Grand Utopia Berilium razy pięć żeby słuchać SACD i DVD-A wielokanałowo myślisz że do tego przydałby się jakiś subik??może mój LW800 wystarczy??
oj tak do tego zestawu Lw pasuje jak ulał))))))))))) hehehehehehehe.. tylko trochę jest pomiędzy nimi mała różnica cenowa ale to nic nie szkodzi.. bo jakością Lw ich bijeheheheheheheh.
nio a Utopię mogę kupić ale narazie w skali makro(najlepiej papierową do sklejenia
pozdro
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.