Zamieszczone przez jamess8
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pomiary w zap-audio - killer nauczyl sie robic zwrotnice?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNie będzie się ciągło bo dostał zakaz pisania
Skomentuj
-
Yoshi ma racje , to jest Diy . Tu sie robi samemu lub z pomocą kolegów na forum . Dziwnie to brzmi jak ktos pyta gdzie kupić gotowca, lub skopiowac projekt . Tu chodzi o zabawę i zrozumienie jak to wszystko działa. Nie chcę wychwalać Yoshiego pod niebiosa ale dzieki niemu dowiedziałem sie jak zrobic tanio sprzęt pomiarowy i zacząłem cos tam mierzyc . Pierwsze kroki mam za sobą. Panie LEGENDA nigdy nie poczujesz smaku Diy jak nie zrobisz czegos sam . A jak chcesz zeby to zrobili inni za ciebie to kup gotowe w sklepie, przynajmniej bedziesz miał pewność ze dobrze grają . Bo tak naprawdę to zwrotnica jest duszą . Takie jest moje zdanie .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postajamess8 masz rację, owszem można i z 5, 10, 12, 20 cm itp. Pytanie czemu ma służyc taki pomiar? Ok mierzymy z 10cm ale to ani nie jest pomiar z pola bliskiego anie dalekiego. Taki pomiar dla pomiaru, coś tam pokazuje :). Moze jakis wielki bład to nie jest ale gdzie są korzyści z niego płynące?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNie będzie się ciągło bo dostał zakaz pisania
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatylko na tydzien. niech jedzie zrobic te pomiary. jak je zrobi to bedzie mogl juz pisac
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaAkurat generalnie nie zalecam wygładzania w ogóle i go nie stosuję. Osobiście pomiary wykonuję tak, że nie wymagaja wygładzania
Zamieszczone przez mbar Zobacz postaNearfield głośnika z 10 cm to przecież bzdura i ewidentny błąd w sztuce.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postabo tak nie ładnie kontynuować dyskusje gdy jedna ze stron nie może brać w niej udziału.Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatylko na tydzien. niech jedzie zrobic te pomiary. jak je zrobi to bedzie mogl juz pisacUWAGI MODERATORAwięc zamykam na ten czas
Skomentuj
Skomentuj