Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BlackDotAudio.eu - sklep internetowy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Adams77 Zobacz posta
    Dla mnie też elementy są za duże i muszę wcisnąć co najmniej raz Ctr- w przeglądarce. Ponadto informacja o parametrach głośników jest podana niespójnie. Raz na mouse over pokazuje się inne zdjęcie głośnika innym razem jego pomiary. Obrazki z pomiarami, a przed wszystkim obrazki ze specyfikacją to powinny być png nie jpg i większe niż teraz. Wybieranie głośników to możliwość łatwego porównania ich parametrów i pomiarów. Na tej stronie nie widzę innej możliwości porównań jak zapisywania obrazków u siebie na dysku i dopiero porównywania. Powinna byc opcja dodaj do porównania i potem strona z porównaniem wybranych głośników (ew.innych produktów). W filtrach można wybrać tylko jedną kategorię na filtr. Co jeśli szukam głośników 5 lub 6 calowych? Powinny być chceck boxy do zaznaczenia kilku opcji. Lub suwak od do jak w cenie. Na stornie wynikowej głośnika dotarcie do jego parametrów i pomiarów to kilka dodatkowych klików. Nie lepiej dać to od razu, jako listę miniatur, bez tego przesuwaka. To jest ładne ale niewygodne.
    Na stronach wynikowych można pomyśleć o redukcji wielkiej belki tytułowej do cienkiego paska (może być stale przyklejony do góry strony). W stronach sklepów i katalogów ważny jest produkt i łatwość jego wybierania. Autoreklama mniej. To tak na szybko. Cud UX to nie jest, ale to tylko sklep z w sumie niszowymi produktami. Cieszę, się że w ogóle są jeszcze w Polsce takie sklepy.
    Mouse over pokazuje obrazki w zależności od ich sortowania na karcie produktu. Ponieważ przy tej ilości produktów, które są w sklepie nie jestem fizycznie w stanie sortować ręcznie obrazków przy każdym produkcie, na razie tak musi zostać. Wszelkie obrazki zostały zaimportowane ze „starego” sklepu i nie mam wpływu na format ich importu do nowej wersji.

Jeśli chodzi o wyszukiwanie po filtrach, zmieniłem je na pole wyboru i teraz jest możliwość zaznaczenia kilku opcji.

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
      Ja sie tez pod tym podpisuję.
      Kazdy przed zakupem wybiera najtansza opcję, szczegolnie kiedy chcemy kupic drogie glosniki.
      Roznica z innym sklepem o 200zl na glosniku odstrasza od zapytania nawet o ofertę.
      Raczej nie ma aż takiej różnicy w cenach głośników. W nowym sklepie ceny starałem się ustawić na podobnym pułapie jak w innych sklepach. W nowym sklepie ceny są w większości przypadków niższe niż w „starym”.

Skomentuj

Wreszcie sklep z sensowną wyszukiwarką elementów, dzięki! Ewentualnie można by się zastanowić nad możliwością podania zakresu, np. rezystancji, ale i tak nie jest źle. Konta ze starego sklepu nie są zaimportowane, trzeba się rejestrować od nowa?

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvester Zobacz posta
          Wreszcie sklep z sensowną wyszukiwarką elementów, dzięki! Ewentualnie można by się zastanowić nad możliwością podania zakresu, np. rezystancji, ale i tak nie jest źle. Konta ze starego sklepu nie są zaimportowane, trzeba się rejestrować od nowa?
          Dzięki :) W tej chwili zmieniłem na pole wyboru, więc można zaznaczyć kilka wartości do filtrowania. Ponieważ konta w sklepie to są dane osobowe i mamy RODO, nie jest to takie proste - ale i tak ostatecznie wszystkie konta będą przeniesione do nowego, ale chwile to zajmie. Na chwile obecną trzeba zarejestrować nowe konto.

Skomentuj

Kiedy będzie dostępny SB21RDCN-C000-4 ?

Skomentuj

Dzięki. Teraz dużo łatwiej wyszukiwać. Więcej elementów się mieści i te filtry pomagają.

Skomentuj

Trochę zmian w nowym sklepie:

W tej chwili jest możliwość zmiany wyświetlania produktów jako kafelki lub lista
                Wybranie ilości produktów dodawanych do koszyka, bezpośrednio w listingu produktów
                Wszystkie zdjęcia produktu są widoczne od razu i nie trzeba "przewijać"

Jeszcze wydaje mi się że zdjęcia są za duże i zabierają niepotrzebnie miejsce. Ale niedługo to zmienię.

No i nowość w ofercie sklepu:

https://diyaudioshop.eu/textreme---carbon,255,0.html

Skomentuj

charLeS - bliesme importuj ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                    charLeS - bliesme importuj ;-)
                    https://diyaudioshop.eu/bliesma,296,0.html

Dla forumowiczów, oczywiście lepsze ceny :)

Skomentuj

Mówisz, masz :)
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

@Karol, planujesz przenieść baze klientów z blackdotaudio do diyaudioshop?
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zestawów DIY nie ma jeszcze czy coś nie trybi?

Swoją drogą, będą jeszcze formatki na forumowy projekt na SB?

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                            @Karol, planujesz przenieść baze klientów z blackdotaudio do diyaudioshop?
                            Nie da się. RODO i te sprawy :( Najlepiej założyć konto w nowym sklepie i napisać do mnie. To jest jedyna niedogodność i dlatego zwlekam z podmianą sklepu.

Skomentuj

Właśnie przed chwilą się zarejestrowałem

Skomentuj

Zamieszczone przez siewcu Zobacz posta
                                Zestawów DIY nie ma jeszcze czy coś nie trybi?

Swoją drogą, będą jeszcze formatki na forumowy projekt na SB?
                                Jeszcze nie wszystko jest w nowym sklepie. Wszystko wprowadzam od nowa i zajmuje to sporo czasu. W pierwszej kolejności poszły najważniejsze produkty. W międzyczasie pojawiło się dużo nowości, a kilkanaście w kolejce. Oferta nowego sklepu będzie trochę zmodyfikowana w stosunku do "starego".

Cały czas zwlekam z tymi formatkami, bo w nowej dostawie mają być droższe i zastanawiam się czy przy wyższej cenie nadal będzie zainteresowanie.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                Właśnie przed chwilą się zarejestrowałem
                                :thumbsup:Zaloguj się i sprawdź teraz czy jest lepiej :biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
                                  Zaloguj się i sprawdź teraz czy jest lepiej
                                  Elegancko :)

Skomentuj

Cały czas zwlekam z tymi formatkami, bo w nowej dostawie mają być droższe i zastanawiam się czy przy wyższej cenie nadal będzie zainteresowanie.
                                    Jaka cena? Ostatnio było 200 zł, a nie chciałem znowu kombinować z allegro...

Skomentuj

Zamieszczone przez toopcool Zobacz posta
                                      Kiedy będzie dostępny SB21RDCN-C000-4 ?
                                      https://diyaudioshop.eu/glosnik-sb-a...243,11034.html

Skomentuj

https://diyaudioshop.eu/bliesma,296,0.html

Dla forumowiczów, oczywiście lepsze ceny :)
                                        Super. Powiem ze szukalem chyba w starym sklepie.
                                        Bomba

Skomentuj

Jakieś ekskluzywne rabaty dla forumowiczów ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X