Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Coś dla miłośników komunikacji miejskiej

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Coś dla miłośników komunikacji miejskiej

A więc jak w temacie. Jesli są wśród was miłośnicy komunikacji miejskiej to serdecznie zapraszam na nowe forum : http://free.srv.hu/k/o/komunikacja
    P.S Nie zdziwcie się jak ujżycie pustki na forum. Forum działa od niedawna i jest tam mało postów bo jest mało użytkowników.

P.S.2 Ja nie jestem miłośnikiem komunikacji miejskiej, to forum mojego brata.

Ja tak samo. Moj brat specjalnie jezdzi po Slasku zeby zobaczyc tramwaje...no coz zawsze to jakiejs hobby :) choc wole Audio to dobrze ze sie czyms interesuje bo w dzisiejszych czasach wiecej bezmozgow bez zainteresowan, .... wszyscy wiedza jak jest :(

Skomentuj

Ja też wole Audio i Motoryzacje ale nalegal żebym rozpowszechnil jego forum wiec dalem. Dobrze że jego Hobby nic niekosztuje :-)

Skomentuj

Dejman, nio widzisz jego nie a nasze czasami krocie

Skomentuj

jezeli mam by szczery to forum pobilo u mnie kilka moich wlasnych rekordow

Skomentuj

Na ich forum dalem link do naszego forum żeby bylo sprawiedliwie !!!!!!!

Skomentuj

Dejman... Nie obraź sie ale ile ty masz wogle lat ?

Skomentuj

16

Skomentuj

http://free.srv.hu/k/o/komunikacja/viewtopic.php?t=24

Hmmm,niby to i nice ale...

[ Dodano: 2004-10-21, 00:02 ]
                  chyba to forum to cos więcej chyba

Skomentuj

Jak wam coś niepasuje to moge z tąd i z tamtąd usunąć linki i bedzie po sprawie.
                    Załączone pliki

Skomentuj

Dejman, to ty

Skomentuj

dziwne ze jeszcze nikt na tamtym forum Ciebie <i tego forum przy okazji> nie zbluzgał,
                        czyżby wszyscy nas znali i lubiali

Skomentuj

co za czuby! pisza sobie jakie u nich autobusy jezdza :] no nie.... :>

Skomentuj

raven , popieram

Skomentuj

Ja tylko dałem link do strony o innym HOBBY niż nasze i z tego zrobila sie wielka afera. Równie dobrze moglem dać link do strony o filatelistyce albo minerałach.

Skomentuj

raven182, Budzik, jeśli was nie interesuje czym jeździcie to jest to wasza sprawa. Ja zajrzałem na to forum i teraz wiem, że jężdżę tramwajami: Duewag, Tatra i Siemens. To jest tak samo ciekawe jak audio i hodowla kaktusów :P

Skomentuj

Czaruję...
                                X