Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nietypowe materialy wygluszeniowe czyli ....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nietypowe materialy wygluszeniowe czyli ....

nasze pupilki (i nie chodzi o kobiety) kto ma jakies ciekawe foty ze zwierzakami przeszkadzajacymi w spokojnej pracy :)

Gdy tylko wejde do stolarni za chwile mam przeszkadzacza...

który wymusza rzucanie kółeczka...

i tak przez cały dzień...jedynie gdy odpalam większe maszyny jak heblarka czy frezarka stołowa to grzecznie czeka ale mniejsze elektronarzędzia niesą wystarczającym argumentem więc do znudzenia mnie zaczepia...

Skomentuj

Twój drugi pies ma łapki przednie jak tyranozaurus rex. Musi być groźny :)

Skomentuj

Zamieszczone przez handicap
        Twój drugi pies
        Hehe na szczęście jeden i jedyny-dwa takie rozniosłyby mi dom razem z ogrodem. Na drugiej fotce jest w biegu trakcie "przechwytu kółeczka" dlatego dość specyficznie wygląda no ale łapy od małego miał dość spore, sam też jest masywny (50kg mięśni).

Skomentuj

to moj wredny kotek:) niestety do pokoju z audio nie ma wstepu)

Skomentuj

mIKI-twój kot ma szczere spojzenie!

Skomentuj

ogolnie to jeszcze nikogo nie podrapala - nigdy. Jedynie zdarza sie jej gryzc ale tez delikatnie...:) ogolnie ma wiecej cech psa niz kota...
              w zasadzie calkiem fajna rasa i wyglad i charakter:))

Skomentuj

ja tam uwielbiam moja fretke cale zycie dzieciak bawi sie rozrabia szleje takie pocieszne to to a uparte i inteligentne ze hej

Skomentuj

Mój materiał wytłumiający na szczęście nie pcha się do akustyki

Skomentuj

:smile:

Skomentuj

ŁukaszN, fajnego masz kota, też miałem podobnego, ale już nie mam :P

Skomentuj

Kotka w porównaniu do innych kotów jest naprawde nie duża i ma bardzo subtelną urode, taka kruszyka ;p

Skomentuj

Lubię koty, bo są leniwe i bardzo mądre, a z psami to tylko dużo zamieszania i roboty.

Pomijam jakieś fredki i inne wynalazki

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                            Lubię koty, bo są leniwe i bardzo mądre
                            widac ze nigdy kota nie miales :) jak kot dostanie od Ciebie po tylku za to ze robil cos zle to nie podejdzie do ciebie nawet jak go zawolasz do poki sam do niego nie podejdziesz i nie poglaskasz :) przynajmniej moja kotka tak ma, a co madrosci dobrze bym sie zastanowil... moja przynosi zywe myszy z podworka, siada na parapecie i wklada jeszcze zywa mysz do miski z zarciem :) ma np takie glupawki ze z rozpedu wcisnie glowe pod wycieraczke i siedzi tak z 15min myslac ze jej nikt nie widzi :) pocieszny kociak ale strasznie glupi

Skomentuj

pocieszny kociak ale strasznie glupi
                              Widocznie mu pranie mózgu ostre zrobiłeś, i zgłupiał.

Pomijając łapanie myszy, mój kot sam sobie drzwi otwierał w domu :) Skakał na klamkę i bujał się, aż otwarł

Skomentuj

Czaruję...
                              X