Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2xMDS08

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

2xMDS08

Witam wszystkich
    Zamierzam zrobić suba na 2xmds08, i nie moge znaleźć do niego parametrów TS, jak by ktoś miał to bym bardzo prosił. I mam jeszcze jedno pytanko, czy nada sie do tego wzmacniacz od Irka SUB300 ???
    Z góry wielkie dzięki

prosze:
    http://www.bmm-electronics.nl/Produc...roduct_ID=5223
    parametrow nie ma ale zalecane obudowy przez producenta

Skomentuj

Już znalazłem :cool: http://www.intertechnik.de/index.htm...4434&suchwort=

A co z tym wzmacniaczem ?

Skomentuj

Lepiej byłoby kupić jednego MDSa 10 lub 12.
        Szczególnie że szeregowo połączone MDSy dadzą 8R więc stracisz na mocy bo ten panel przy 8R ma 200w.

Skomentuj

Takero dobrze prawisz, tylko 10 czy 12 ?, Jaka bedzie różnica cen ?, zamawiam w Audiocomponents

[ Dodano: 2008-04-26, 13:23 ]
          Tylko 10 ma dwie cewki i też wychodzi 8ohm, więc co zrobic ?

[ Dodano: 2008-04-26, 13:53 ]
          A jaki jeszcze polecacie głośnik do suba, troche do filmów i troche do muzyki, więc musi być w miare uniwersalny, no i żeby go pociągnął wzmak sub300 od Irka

Skomentuj

jak uniwersalny i pod SUB300 to dobry bedzie mivoc XAW310
            jak chcesz robic suba na 2xMDS08 to kup do jego zasilenia uniampa + filtr

Skomentuj

Paweł S. Gdzie go kupić ? jak możesz to daj jakiegoś linka, bo w zamówieniu w Audiocomponents raczej go nie ma :neutral:

Skomentuj

zagadaj do slusarczyka z allegro. a tak to tylko z niemiec - ok 140E

Skomentuj

Takero masz może pomiary MDS 08? Może ktos ma? Ciagle zastanawia mnie ten glośnik w 3 drogi.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                    Ciagle zastanawia mnie ten glośnik w 3 drogi.
                    nadaje sie calkiem niezle - a glosniki wlasnie jada do irka :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                      Takero masz może pomiary MDS 08? Może ktos ma? Ciagle zastanawia mnie ten glośnik w 3 drogi.
                      ostatanio nie mam czasu na pomiary, zresztą swojego nowego MDSa sprezentowałem Viperowi :)

Skomentuj

Czaruję...
                      X