Nie wiem co powiedzieć ,przerzucam setki wspominanych arz-tek,wtajemniczeni wiedzą z jakiego powodu,i nigdy,ale to nigdy żadnej nie upaliłem choć wersje 4 ohmowe seryjnie traktuje podwójną znamionową a niekiedy i potrójną.Póki słuch nie zawodzi musi działać,nawet przy 1,5 kW :mrgreen:
na pierwszym widac ze to przypadek - koles poprostu przesadzil z podbiciem basu...
ale pozostale to czysty debilizm :|
Nie mow chop do poki nie doczytasz:P
Gwoli ścisłości. Tesle były wcześniej uszkodzone mechanicznie - złamana membrana na łączeniu z zawieszeniem (wada fabryczna) w związku z czym nie nadawały się do odsłuchu. Widać nawet na filmie zagięcie membrany. W opisie jest podane - TECHNICS SU-V10X. Flagowy model technicsa z 1988roku.
Szkoda że po takim teście głośnik nadaje się jedynie na popielniczke ew. na allegro jako "głośnik - stan techniczny nieznany nie przyjmuje negatywów" :wink:
Nie no zartuje ARZka spaliła sie nie od katowania ja kW,ale przez moja głupote niestety (jak zwykle, najpierw robie, potem myśle ;p ) Podłączyłem ja pod watpliwej sprawnosci wzmacnaicz, a że kanał był uszkodozony, powstało jakies zwarcie czy coś w ten deseń i cewka sie przepaliła.
Skomentuj