Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Do ADMINA

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Do ADMINA

Witam jestem tu nowy i mam pytanko czy nie mieliście kiedy strony o nazwie
    http://subwoofer.t17.ds.pwr.wroc.pl
    czy cos takiego jeśli tak to co się z nią stało?? i dlaczego zmieniliście wszystko??

bo cały świat się zmienia...

Skomentuj

Adminem nie jestem ale moge Ci powiedziec ze masz racje, to kiedys byl adres diyaudio.pl. A czy cos sie zmienilo??? chyba nie , nadal jest to nalepsza strona traktujaca ten temat w Polskim internecie ( zagranicznego nie znam).

Skomentuj

Po prostu tamten serwer byl kijowy... Stwarzal tylko same problemy. Czasem \stronka i kilka dni nie dzialala...

Skomentuj

Tak pytam bo myślałem ze stracili tamte dane które mieli na poprzedniej stronie, ja je mam wszystkie ( oprócz forum) ale skoro nie interesuje go to nic nieważne

[ Dodano: 2004-10-20, 20:17 ]
          Jakby ktoś był zainteresowany artykułami które były na poprzedniej stronie to niech da znać to mu wyśle, posiadam także niezły zbiór schematów elektronicznych. Milej nocy 3maj cię się

Skomentuj

Ja też mam pare artykułów jak by ktoś chciał.

Skomentuj

Zamieszczone przez sparco
              Ja też mam pare artykułów jak by ktoś chciał.
              Jakich artykułów? Chętnie bym sobie je przejżał (te których jeszcze nie czytałem)

Skomentuj

A było jeszcze www.subwoofer.itt.pl

Skomentuj

Kocur, mam pare artykułów z konstrukcjami, które były na stronie przed zmianą servera.

Skomentuj

Zamieszczone przez sparco
                    Kocur, mam pare artykułów z konstrukcjami, które były na stronie przed zmianą servera.
                    Gdybyś tak był łaskaw: kotek23@poczta.onet.pl byłbym bardzo wdzięczny

Skomentuj

sparco, ja tez chce tomck@interia.pl

Skomentuj

To wszystkie artukuły jakie mam z poprzedniego servera. Konstrukcje- kolumny, subwoofery, subsonic z opisem, no i cały topić FPPfana o jego budowie wzmaka do suba na kicie NE013.

Jest nowy link:

http://www.republika.pl/sparco_kam/akustyka.rar

Skomentuj

to moze by tak to wszystko zebrac i wrzucic znow na stronke bo teraz za duzo na niej nie ma a fajnie by bylo znow ujrzec to co gdzies dawno zginelo

Skomentuj

Ja jestem za. Wszystko bylo by na stronce tak jak kiedys.

Skomentuj

Też byłbym zadowolony gdyby stronka wzbogaciła się o dawne artykuły.

Skomentuj

a mi to kij w taboret , dobrze jest , samemu brać sie do roboty a nie czytać stare artykuły, technologia idzie do przodu wiec trzeba tworzyc nowe patwnty własne a nie wy chcecie składac kolumny teraz w taki sposób jak igod to robił 10 lat temu ...

Skomentuj

Budzik, te artykuły wcale nie są takie stare.

[ Dodano: 2004-10-23, 12:20 ]
                                  Jest nowy link :)

Skomentuj

wiem o co chodzi , ale to i tak mi nic bo i tak potrafie sie porozumieć telepatycznie z największymi mózgami diyaudio wec poco mam czytać skoro wiem pierwszy co tam pisze ;p

Skomentuj

Budzik, niektórzy nie potrafią sie porozumiewać telepatycznie, szczególnie nowi konstruktorzy, wiec pare starszych artykułów przydało by sie na sronkę.

Skomentuj

ok rozumiem ja tylko powiedziałem za siebie :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X