Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Zamówienie] SPH 165 KEP ! Szybka decyzja - 14dni !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[Zamówienie] SPH 165 KEP ! Szybka decyzja - 14dni !

[moder]Sprawa wygląda tak:
    SPH 165 KEP - 185zł sztuka + wysyłka.
    Na listę wyglądającą tak:
    [code]nick ------ liczba zamawianych KEPów[/code]
    wpisują się tylko 100% pewne osoby posiadające pieniądze na głośniki!
    Irek musi zamówić je z wyprzedzeniem więc po zakończeniu owych 2 tygodni będą przyjmowane przedpłaty - na wypadek gdyby ktoś zrezygnował dopiero wtedy, a Irek zostałby z głośnikami w ręku...

Listę zamykamy w niedzielę za 2 tygodnie czyli 8 czerwca !

Taka okazja się raczej nie powtórzy więc proponowałbym zamawiać :)

1. dolphin123-----2szt.-----SPH-165kep

jutro Irek zadzwoni do monacora i powie po ile je moze miec i jaka jest dostepnosc, moze uda sie cos jeszcze utargowac mu na wiekszej ilosci

Skomentuj

1. dolphin123-----2szt.-----SPH-165kep
      2. nonameplum-----2szt.-----SPH-165kep

Skomentuj

Zamieszczone przez Irek w pw do mnie
        Glosnikow obecnie nie ma w monacorze moga byc w przyszlym tygodniu. Zostaja mi ostatnie 2tyg w firmie wiec nie wiem czy zdaze je zalatwic. W kazdym razie moge zalatwic ile chcecie ale hurtowo dostac cala kase i wyslac komus wszystkie bo na zabawe w rozsylanie nie mam zcasu. Jak chcesz sie tego podjac to organizuj ludzi i zbieraj kase. Glosniki bedzie mial po 185zl wysylke ja pokrywam moze uda sie taniej niz 185 ale to juz dowiem sie jak zamowie.
        Takze zajme sie organizacja zamowienia. napisze pozniej dokladne terminy zakonczenia listy wplat itd.

Skomentuj

Ok no to czekamy na dalsze informacje, mam nadzieję, że wszystko dojdzie do skutku. Przydało by się trochę więcej chętnych...

Skomentuj

Kurcze ja lada dzień bedę maił wysokotonowe DXy, a do tego z KEPami nie ma zwrotnicy. Gdybym jeszcze nie kupił tych DXów to bym na 100% kupił te Monacory. Szkoda. A może znajdzie się ktoś twórczy?

Skomentuj

Hmmm sprzedaj DX'y :) Bo dla KEP'a mógłbyś dać coś lepszego niż DX

Skomentuj

Mysle ze do konca tygodnia trzeba sie zdecydowac i pieniadze juz najpozniej 3-4czerwca powinienem miec na koncie aby Irek mogl kepy zamowic..

Skomentuj

Na 98% ja się dopiszę do listy bo XT19 już czeka, ale z decyzją się wstrzymam bo żoneczka moja ma termin porodu do końca maja więc wole być pewien i się wstrzymać z decyzją jeszcze tydzień.

Skomentuj

Zamieszczone przez nonameplum
                    Hmmm sprzedaj DX'y :) Bo dla KEP'a mógłbyś dać coś lepszego niż DX
                    bez przesady ;]

Nie na temat...
                    10 głośników miało sie od razu rozjeść , ale większego zainteresowania nie widzę :P

Skomentuj

Jakbym wiedział że będzie można teraz za taki kasior kepy ogarnąć to bym poczekał te kilka miechów :-)

[ Dodano: 2008-05-27, 21:55 ]
                      Zamieszczone przez nonameplum
                      Ale tak jak dolphin mówił może spróbować DX'a włożyć w zwrotkę dla XT Borysa póki co...
                      Nie zaszkodzi spróbować... a może i się brzmienie spodoba :-/

Skomentuj

Takero widze że masz dziwna awersje do KEPA a imo to dużo lpeszy głosnik od Vifek XT18 i M18WH:)

Skomentuj

Dziwna czy nie dziwna - sprawdzona empirycznie :)
                          No ale może zaryzykuję i wezmę sobie parkę - zobaczymy czy coś się zmieniło na plus :P

Skomentuj

takero, proszę o dopisanie do listy,jeśli można.Oczywiście 2 szt.I jeśli można Cię prosić o odbiór,dalej sie zgadamy.Niezbędne dane finansowe do wpłaty podaj albo na PW albo na gg.Postaram się to zrobić błyskawicznie.

Skomentuj

to jak ta lista ma wygladac teraz bo sie sam juz gubie kto sie tym zajmuje? glosniki do mnie Irek ma wyslac i ja je mialem rozeslac..
                              tak samo z kasa. mialem pozbierac i za calosc mu przeslac jak do mnie napisal..

1. dolphin123-------2szt.-----SPH-165kep
                              2. nonameplum-----2szt.-----SPH-165kep
                              3. umberto----------2szt.-----SPH-165kep

Skomentuj

dolphin123, spoko,ja się dostosuję.Troszkę bałagan w temacie wyszedł,nie szkodzi,dociekliwy doczyta.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                  rozumien ze jak takero wezmiesz parke to przejdziesz sie po nie do Irka i odbierzesz osoiscie tak ?
                                  jeśli wezmę parkę to tak :)

Zamieszczone przez umberto
                                  I jeśli można Cię prosić o odbiór,dalej sie zgadamy
                                  nie ma sprawy.

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                                    [Troszkę bałagan w temacie wyszedł,nie szkodzi,dociekliwy doczyta.
                                    dlatego chcialbym sie dowiedziec czy takero je rozesle i mu wplacic kase czy jak teraz, bo Irek chcial za calosc na konto

a jesli problem bedzie rozwiazany to takero moze zrobic porzadeczek ze zbednymi postami i edytowac glowny zeby wszystko bylo juz jasne:)

Skomentuj

Na razie zbieramy chętnych, potem się zobaczy :P
                                      Aczkolwiek nie wykluczam tego że się tym zajmę :)

Skomentuj

i co z kepami ? bedzie to zamowienie czy nie ?
                                        na allegro juz 219stoi
                                        http://allegro.pl/item358821787_okaz...p_okazja_.html

Skomentuj

Czaruję...
                                        X