Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Zamówienie] SPH 165 KEP ! Szybka decyzja - 14dni !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak narazie nic nie wskazuje że miałoby go nie być ;]
    2 * (219 - 185) = 68zł

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
      jak narazie nic nie wskazuje że miałoby go nie być ;]
      I cieszy mnie taka wiadomość,jestem więcej niż zdecydowany,ba,nawet pokuszę się o odbiór osobisty (jeśli dostanę przyzwolenie takero.)
      KEP-y słyszałem,zdaję sobie sprawę co można z nich wyłuskać choć w myślach planuję im troszkę inną aplikację niż ta której słuchałem.
      Ogólnie jestem ZA i sugeruję nie marudzić bo za taką kaskę nie ma szans na nic porównywalnego.A do 8 czerwca nie daleko :wink:

Skomentuj

no dobrze a moge sie dowiedziec tez kto sie zajmuje juz tym wszystkim ? pytam bo mnie nie bedzie i chce zeby wszystko byl jasne

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
          ,ba,nawet pokuszę się o odbiór osobisty (jeśli dostanę przyzwolenie takero.)
          dostałeś je parę postów wyżej :)

Zamieszczone przez dolphin123
          no dobrze a moge sie dowiedziec tez kto sie zajmuje juz tym wszystkim ?
          no chyba Ty się tak garnąłeś do tego ?
          Miałem być ja, ale gdy dostałem wiadomość na gg na temat "kto dostanie jakie głośniki" w sensie co gdy będą jakieś plamki albo co to nieco zwątpiłem :P
          Mogę się tym zająć , jednak odrazu mówię że głośniki będą przydzielane losowo, a wszelkie obcierania itd to sprawy które reguluje się w ramach gwarancji która oczywiście będzie.

Skomentuj

moge sie tym zajac ale wtedy calosc musze irkowi wplacic jak pisalem, tak jak chce Irek

[ Dodano: 2008-05-31, 00:13 ]
            generalnie mam dylemacik teraz.. :mrgreen: M18WH, SPH-165kep czy RS180 daytona z polinka... eh.. :)
            ---WYGASNIE----------------------

Skomentuj

To jak ja myślałem, że gdy kupię KEP'a za 185 to złapię się nieba bo nic w tej cenie lepszego (porównywalnego) nie ma to Wy mi teraz w głowię mącicie ? :)

Skomentuj

jak dojdzie do realizacji to wezme kepa napewno bo na razie chyba najbardziej mi odpowiada.. przede wszystkim opis borysa mi rzemowil, chociaz nie wiem na ile mozna brac serio jego odczucia do kepa bo ma od monacora to co chce na testy i tym samym musi zrobic im jakas reklame...

jednakze rozmawialem z ludzmi ktorzy bawia sie iagle Vifami i o M18WH mowia ze srednice ma ladna a na basie potrafi troche zamulic.

no o daytonie malo wiadomosci wiec troche odpycha to, ale mysle ze go po kepie zakupie aby miec cos innego niz wszyscy

Skomentuj

Zawsze będzie mącenie w głowie. Na dobrą sprawę skoro już uzbierałeś na kepy to kilka dni jeszcze pozbierasz i uzbierasz na coś jeszcze lepszego itd.... itp... takie myślenie doprowadza do kompleksów :-)

[ Dodano: 2008-05-31, 20:01 ]
                  ma od monacora to co chce na testy i tym samym musi zrobic im jakas reklame
                  Nie przesadzaj... Ja do tej pory nie mogę uwierzyć że takie maluchy potrafią tyle dobrego :-) Średnica mnie zauroczyła... Całość gra jak na moje ucho bardzo naturalnie bez kłucia w uszy jakimiś nieporządanymi dźwiękami, detalicznie i basik cooolowy jest. Nie odczówam potrzeby subwoofera pomimo tego że lubie duże ilości basu.

Skomentuj

tylko takie przypuszczenie dalem aczkolwiek cieszy ze opisales jak w Ciebie to gra i coraz bardziej jestem pewny wyboru kepa:) dzieki

Skomentuj

ja byłbym chętny tesz na 2 sztuki SPH-165kep jednak mam pytanie jak to sie bedzie odbywac mianowicie płatnośc bezpieczenstwo wysyłka te sprawy ?

Skomentuj

To jak się dopisujesz do listy to zrób to tak jak każdy chętny. Wpłacisz kase na konto i pocztą przyjdą Ci głośniki, proste.

Skomentuj

kase wplaca sie do mnie, ja je wplacam Irkowi ktory zamowi nam glosniki.. wysle wsyzstkie do mnie i ja je rozesle Wam.

1. dolphin123-------2szt.-----SPH-165kep
                          2. nonameplum-----2szt.-----SPH-165kep
                          3. umberto----------2szt.-----SPH-165kep

Skomentuj

Zamieszczone przez zagruzowany
                            jak to sie bedzie odbywac mianowicie płatnośc bezpieczenstwo wysyłka te sprawy ?
                            jak zwykle - zaufanie, nie pasuje - nikt tu nikogo nie zmusza do niczego :)
                            Zamieszczone przez zagruzowany
                            tesz
                            chyba 'też' :P

Skomentuj

Tak wygląda aktualna lista.

UWAGA !
                              Proponowałbym się spieszyć gdyż bardzo możliwe że zamówienie będzie realizowane w tym tygodniu !
                              Więc nie wahać się !

Skomentuj

4. xys----------------2szt.-----SPH-165kep

Skomentuj

Dobra Panowie - zamówienie poszło :)

Skomentuj

Nie mam jeszcze pieniedzy od umberto a Irek juz zamowil nam kepy

[ Dodano: 2008-06-08, 15:23 ]
                                    Jesli umberto wplaci mi szybko kase to pod koniec tygodnia glosniki beda napewno u mnie

Skomentuj

Spokojnie Panowie,nie było mnie pare dni w domu i dlatego ta zwłoka.Ale już jutro wysyłam kasę a jeśli zajdzie konieczność to podrzucę ją do Irka.Gwarantuję solidność.

Skomentuj

Pieniadze poszly na konto Irka, teraz czekam na paczke.

umberto, wplaciles mi za przesylke, rozumiem ze mam je wyslac do Ciebie i nie odbierasz ich od takero osobiscie ?

Skomentuj

umberto, wplaciles mi za przesylke, rozumiem ze mam je wyslac do Ciebie i nie odbierasz ich od takero osobiscie ?
                                          Dokładnie tak,jeśli to oczywiście nie problem.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X