Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nastroje Polaków przed meczem z Niemcami

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nastroje Polaków przed meczem z Niemcami

Witam.

Tak jak w temacie. Wierzycie w naszych ? Czy może jesteście pesymistami (jak na Polaka przystało) ? Jakie macie odczycia jeżeli chodzi o mecz z Niemcami jak i z innymi przeciwnikami

Nie ukrywajmy Niemcy to nasz odwieczny wróg zawsze chcemy z nimi wygrać i zawsze przegrywamy. W Niemieckiej prasie aż huczy na temat meczu z Polakami, nasza reprezentacja jest obrzucana błotem z każdej możliwej strony, no i dodatkowo ta reklama mówiąca aby uważać na polaków bo to złodzieje. Niemcy strasznie podrzewaja atmosfere, niektórzy mówia ze jest to spowodowane ich kiepska forma. Ostatnio ledwo zremisowali z Rumunia 2:2.

Ja powiem tylko tyle, ze nie lubie reprezentacji Niemiec ani narodowości niemieckiej i bardzo bym chciał abyśmy z nimi wygrali !!!

Austria gospodarz tez nie bedzie łatwo.

Ogolnie ani forma naszych, ani doświadczenia z przeszłości, ani umiejetności rywali nie wskazują na to abyśmy wyszli z grupy jednak mimo wszystko jestem OPTYMISTĄ ! :mrgreen:
    Zapraszam do dyskusji mecz juz 8 czerwca !

Re: Nastroje Polaków przed meczem z Niemcami

Zamieszczone przez ZAP
    Nie ukrywajmy Niemcy to nasz odwieczny wróg
    Padlem :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez ZAP
      Odwieczny wróg Polaka to wódka, więc lejmy ją w morde

Zamieszczone przez ZAP
      ednak mimo wszystko jestem OPTYMISTĄ !
      a ja realistą :P

Skomentuj

To jakiś mecz jest? :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez ZAP
          Ja powiem tylko tyle, ze nie lubie reprezentacji Niemiec ani narodowości niemieckiej i bardzo bym chciał abyśmy z nimi wygrali !!!
          zgadzam sie stoba ZAP terz ich nie nawidze :evil: i bardzo bym chcial aby nasi dokopali niemca
          ale nie ukrywajmy ze jednak niemcy sa bardzo dobrym zespolem i sadze ze znimi przegramy ale wieze ze nasi pokonaja szwabów :wink:
          juz niemoge sie doczekac meczu :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
            To jakiś mecz jest?
            esh0, widze ze mamy takie samo podejscie do tematu.
            nieinteresuje sie wiec sie nie zamartwiam takimi glupimi problemami :P
            do niemocow nic niemam a sport to tylko rozrywka a nie wojna ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              do niemocow nic niemam
              Jeszcze żeby visaton podawał prawdziwe parametry swoich głośników to też bym nie miał :P

Skomentuj

a ja zawsze mowilem dac im 22 pilki po co sie za jedna uganiaja co to za zabawa 22 kolesi gania za pilka a koljene 50 tys zlopie piwsko i opycha sie chipami drze japy = jaskiniowcy brakuje tylko maczug chodz niektorzy kibole maja :P

Skomentuj

Re: Nastroje Polaków przed meczem z Niemcami

Zamieszczone przez ZAP
                  Odwieczny wróg człowieka (nie tylko Polaka) to on sam i jego głupota, co dodatkowo poświadcza powyższy cytat.

Zamieszczone przez XYS
                  a ja zawsze mowilem dac im 22 pilki po co sie za jedna uganiaja co to za zabawa 22 kolesi gania za pilka a koljene 50 tys zlopie piwsko i opycha sie chipami drze japy = jaskiniowcy brakuje tylko maczug chodz niektorzy kibole maja :P
                  Dobrze powiedziane. Piłka jest fajna tylko kiedy ja w nią gram

Skomentuj

esh0, Pawel S., XYS, to widze ze nie tylko ja jestem takim zawzietym fanem fusbala :mrgreen:

Ja zazwyczaj dowiaduje sie o meczu miejskiej reprezentacji, jak pod blokiem robi sie pusto a na miescie wszyscy chodzą ubrani w takie same koszulki :lol:

Skomentuj

A ja widzę, że nikt tutaj się piłką nie interesuje .. W drużynie niemiec grają sami Polacy Noo, prawie

PS: A myślałem, że ja się nie interesuje piłką nożną Cóż za głupi sport :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                        esh0, Pawel S., XYS, to widze ze nie tylko ja jestem takim zawzietym fanem fusbala :mrgreen:

Ja zazwyczaj dowiaduje sie o meczu miejskiej reprezentacji, jak pod blokiem robi sie pusto a na miescie wszyscy chodzą ubrani w takie same koszulki :lol:
                        I zazwyczaj pewnie wtedy już jest po wszystkim

Skomentuj

Nie jestem zwolennikiem piłki nożnej, choć od czasu do czasu coś pokopię. Mój nastrój jest obojętny, choć nie ukrywam że pewnie zaglądne na chwilę w TV i walne browca. :mrgreen:

pajol112 - dziecko kup sobie słownik ortograficzny, bo ja nienawidzę jak ktoś robi błędy w co drugim wyrazie.

Skomentuj

Zamieszczone przez handicap
                            I zazwyczaj pewnie wtedy już jest po wszystkim
                            a z tym to róznie bywa

Skomentuj

Zamieszczone przez ZAP
                              Ostatnio ledwo zremisowali z Rumunia 2:2
                              ...a my ledwo z Macedonią (1:1), więc szansę są równe :grin:

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
                                Jeszcze żeby visaton podawał prawdziwe parametry swoich głośników to też bym nie miał :P
                                Jeden ktory podszedl do tematu od wlasciwej strony , ja jeszcze dodam ze mogli by tez w innym jezyku niz niemiecki wydac tego swojego programa do obliczania zwrotek, obudow itd :).. tak poza tym to tez nic nie mam hehe

Skomentuj

Też się nie interesuje kopaniną jeszcze dwa lata temu sam grałem, do czasu gdy nie doznałem kontuzji kolana. Wtedy moglem podać wyniki i miejsce w tabelki drużyny z arabii saudyjskiej nawet, teraz zapomniałem reguły nawet :P Co do niemców, to mnie wkurzyli tą reklamą i powiedziałem że nie popuszczę i będę ich tępił :mrgreen:

Teraz oglądam sobie meczyk siatkówki, przynajmniej nie trzeba tyle biegać :razz:

Skomentuj

A ja czekam na Euro 2012 ;] stane na dwupasie i będę zbierał zderzaki albo otowrze warsztat do prostowania felg

Skomentuj

adambb, myślisz bardzo przyszłościowo :smile:

Skomentuj

Jestem zaskoczony tak małym zainteresowaniem piłka nożna na tym forum, no ale jak kto lubi... jeden lubi mecz drugi telenowele brazylijska.

Z powodu takiego podejścia do tematu myśle ze topic do kosza. No chyba ze ktoś ma jeszcze coś do dodania ;p

Skomentuj

Czaruję...
                                        X