Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie niedrogie DVD?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie niedrogie DVD?

Jakie polecacie niedrogie DVD?
    Warunek: musi odtwarzać DivX'y, no i fajnie byłoby, gdyby było 5.1.
    A co myślicie np. O TYM SPRZĘCIE ?

Ja bym tego sprzENtu nie kupił :P

Jak widzę po Twoim opisie, że masz jakieś harman/kardony i zakładam, że chcesz podpiąć do nich dvd za CAŁE 59zł , to płakać mi się chce z żalu

Dozbieraj szmalu i kup coś lepszego

Skomentuj

Nie nie, hehe, to nie dla mnie a dla mej dziewoji:)
      Ma to grać pod telewizorem poprostu. Taki zwyczajny odtwarzacz, który otworzy każdą płytkę.

Skomentuj

Mimo wszystko proponuje unikać wszelakich cudów typu manta, wiwa, easy touch itp. :P

Może jakiś szajsung? Ostatnio chodziły tanio, bo Era miała promocje :lol:

PS: Tak na marginesie mówiąc, straszny ostatnio mały wybór odtwarzaczów dvd jest ... same jakieś takie szmelce :P

Skomentuj

najlepiej jakies firmowki jak np: LG,sony,Panasonick itp.
          nie kupoj zadnego z manty kiedys mnialem i co stego ze mnial tyle bajerow i byl tani jak po miesacu juz nie dzialal
          oddalem go na gwarancje dwa razy i tylko stracilem czas, nerwy i pieniadze
          i wkoncu kupilem najtansze DVD LG i jestem zadowolony mam je ponad rok i nie nazekam

Skomentuj

Aaaaa, LG bym też nie kupił :P Mam jakiś wstręt do tej firmy ... Nie mają nic nadwyraz ciekawego :P

Skomentuj

Zamieszczone przez caMaro
              A co myślicie np. O TYM SPRZĘCIE ?
              :shock:
              59,00 zł za sztukę
              niewiedzialem ze to takie tanie :lol:

czemu zawsze takie firmy maja "wszystko w jednym" za taka cene?

[ Dodano: 2008-06-02, 22:36 ]
              Zamieszczone przez pajol112
              najlepiej jakies firmowki jak np: LG,sony,Panasonick itp
              rodzice kupilo ponad 3 lata temu kompletnego "golasa" i dziala bez problemu... no ale o DIVXie mozesz zapomniec :lol:

Skomentuj

To tak jakbyś kupił kilo truskawek, jedne za 15zł, drugie za 5zł.

Oba kilo zjesz, ale jednymi się strujesz :P Zgadnij którymi

Skomentuj

PawleS., moi rodzice mają Wiwe jakąś tam, 199pln dali za to rok temu, odtwarza wszystko, bez zająknięcia.
                  cudny90, bez przesady, nie zawsze opłaca kupować się sprzętu firmowego, bo po co mi przykładowy panasonic, skoro nie obejrzę na nim filmu w DivX'ie. A jakość dźwięku odstawmy na bok, bo nie do tego ma służyć :wink:

Skomentuj

caMaro, nie pisałem o "opcjach", bo truskawki smakują tak samo , tak samo też wyglądają.

Ktoś mi powie zaraz tak:
                    Mante się bardziej opłaca, bo mają dużo serwisów w Polsce i szybko naprawiają, a Panasonic ma jeden serwis i na dvd trza czekać 2 miechy.

Zgadza się, ale manta się zepsuje na drugi dzień, a Panasonic będzie służył lata.

A jeśli chodzi o filmy DivX, to odtwarzacz DVD odtwarza co? Tak - DVD

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                      Zgadza się, ale manta się zepsuje na drugi dzień, a Panasonic będzie służył lata.
                      Co to za bzdety wypisujesz ?
                      Powiedz mi które dvd panasonica miałeś , a które manty ?
                      To co piszesz to przesądy rodem z przełomu lat 80 i 90 - wtedy miały jeszcze rację bytu, teraz niestety nie.
                      Powiedzą Ci to szczególnie ludzie którzy na codzień mają kontakt z tzw markowym sprzętem, zwłaszcza jeśli o panaconica chodzi, który potrafi takie buble wypuścić że się w pale nie mieści.
                      Tym bardziej że teraz wszyscy i tak wszystko w chinach robią, czasy "made in japan" się skończyły, chyba że mówimy o przeklejanych metkach

Skomentuj

Panowie moi drodzy, ale nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytania :razz:

Skomentuj

ktoras z tanich firm ma serwis dor to dor upewnij sie ktora i biez ta

Skomentuj

proponuje bellwooda

Skomentuj

ja kupilem dosyc dawno temu wiwe i do dzisiaj smigaja filmy jak trzeba.. czytaja wszystko bezproblemowo:)

Skomentuj

można sie śmiać z manty itd.......
                                a ja powiem tak z tanich to nie polecam Mediona to jest straszny shit.......(może dlatego ze jednak nie jest z chin ....a jesli nie oszczędzili w chinach na kosztach produkcji to oszczędzili gdzie indziej na jakości )

a mante odtwarzacz mam hmmm z 1.5 roku odtwarza wszystko zawsze a jak nie odtworzy to masz jakiś sofcik update i dziala :) ......

odnośnie Chin juz bylo (peerlessy, Vifa) mam kilka zabawek "podrabianych" np dreamboxa 500s z Chin i jest lepiej poskładany i ma lepsza glowice sat od orginalu ....pomijając juz najważniejsze jest o ponad 50% tańszy......

nie żebym byl zwolennikiem i wychwalał chinskie zabawki bo prawda taka ze jak masz patent tam otworzysz produkcje to po roku juz jest super sklonowany twoj sprzet ......a ze nie poniesli kosztów badan, projektów to na starcie jestes stracony (moj ulubiony przykład z branzy która sie zajmuje ....Huawei = Cisco ..... chinole juz 3ci raz skladali oferte bo chca czesc cisco wykupic ....... proste jak nie musza robic badan tylko kopiują :)

.......ale obecnie KAZDA firma ktora troszke poważniej mysli o sprzedazy tam produkuje.......czy wiecie ze wszystkie rowery i motorowery ROMETA przyjeżdżają w pudelkach z Chin a u nas je tylko skladaja (bylem na ich hali ....jest jedna seria z komponentów nie Chinskich ale NIE DA sie kupic jej w Polsce)

cudny sprawdź ile rzeczy masz z chin .......:) myslisz ze panasonic nie produkuje w chinach ...produkuje myk w tym ze czesto przywożą z chin w kawałkach i skladaja np w Japonii i potem jest "design in Japan"

obecnie granice zatarły się zupełnie i całkowicie .....fabryki sa w jednej hali podzielonej na pol jedna polowa to ta "lepsza" "orginalna" czy jak kto sobie chce potocznie nazwać a druga polowa to "sprzet dedykowany" .......

takero zgadzam się z tobą w 100% nie mozna do sprawy tak podchodzić jak ty cudny90 ---wszystko do jednego wora.....te czasy dawno minęły.........

kwestia zdawać sobie z tego wszystkiego sprawę .........

podsumowując....... jesli manta robi takie zabawki jak 1.5 roku temu a ty chcesz wydac jak najmniej to ją kup i juz....... bedzie spełniać swoja funkcje

Skomentuj

bawolek, to jak jest np z radiami samochodowymi :?: Tego taniego (jak to mówią znawcy szitu) jest dużo, ale nikt tego nie poleca bo wszyscy biorą firmówki, bo lepiej grają itp. A przecież też są składane gdzieś u żółtych ludzików. To jak z tym jest :?: Lepiej kupic coś za xxxx zł czy za xxxzł :?:

Skomentuj

Bo są różne chińskie fabryki, nie można mówić że jak coś jest z chin to śmieć, mediony to najgorsze syfy, niezależnie czy mówimy o laptopie, nawigacji czy mp3...
                                    Zamieszczone przez wfm_pl
                                    Tego taniego (jak to mówią znawcy szitu) jest dużo, ale nikt tego nie poleca bo wszyscy biorą firmówki, bo lepiej grają itp. A przecież też są składane gdzieś u żółtych ludzików. To jak z tym jest :?: Lepiej kupic coś za xxxx zł czy za xxxzł :?:
                                    to o czym mówisz dotyczy sprzętu za 200-300zł, gdy ktoś ma tyle na radio to zastanawia się czy kupić taniego JVC czy za 100zł mniej mediona ,gdy ktoś już naprawdę wie o co chodzi itd to nie bawi się w takie kupy.

Skomentuj

caMaro sprawdz tu http://www.ceneo.pl/Odtwarzacze_DVD
                                      masz tam pelno sprzetu i opinie urzytkownikow
                                      jak wczesniej mowilem kup cos firmowego nie zadnej manty a wogule to sobie sam popatrz ilu urzytkownikow jest zadowolona z tej firmy http://www.ceneo.pl/Odtwarzacze_DVD;...ta_P0-2361.htm

Skomentuj

To może ja sie wypowiem o mancie bo miałem z nią dużą styczność mój kolega robił w markecie i znosił różne modele dla prób powiem tak najlepszą mantą z jaką miałem styczność to emperor I i II są dość niezawodne i jedynie co mnie irytuje to niebieskie podświetlenie z kolei radze unikać wyższych serii emperora i w szczególności serii prince co do innych tanich producentów to sie nie wypowiem bo nie użytkowałem a jeszcze jedno spotkałem sie z takim czymś ze markowe odtwarzacze typy samsung lg itp choć mają divix to nie odtwarzają polskich napisów i w tedy du.. balda. Sam posiadam mantę emperora I i jestem z niego bardzo zadowolony

Skomentuj

Czaruję...
                                        X