Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie niedrogie DVD?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oczywiście, że wszystko się produkuje w Chinach, ale to przez to, że bardziej opłaca się produkować w Chinach, niż w Polsce :P

takero, mówiąc Panasonic vs. Manta miałem bardziej na myśli firmówka vs. szajs

Skomentuj

Temat uważam za zamknięty, kupiłem dziś sprzęt z linku z mojego pierwszego posta. Szkoda, że mało było w dyskusji przydatnych informacji na temat mnie interesujący, ale i tak dzięki tym, którzy coś do niej wnieśli :)
      Pozdrówki
      caMaro

Skomentuj

ja mam wiwe hd228u i sobie cenie. lyka kazda plytke, divxy mu niestraszne. jakosci obrazu nie ocenie, bo mam lipny 20' tv samsunga, za to dzwiek z wyjscia analogowego jest tragiczny - do TV wystarczy, ale zeby podlaczac sprzet audio chociazby unitry to juz niebardzo, ale zawsze jest wyjscie cyfrowe. nie widze sensu kupowania czegos drozszego, skoro to co mam spelnia swoje zadanie, a wiele markowych odtwarzaczy nie odtwarza divxa, na czym mi zalezalo...

Skomentuj

Co do MANTY

plusy

+Tanie
          +Czyta prawie wszystkie dostepne formaty

minusy

-Brak servisow (tylko producent)
          -Gdy sie zepsuje wyslac mozesz tylko do KOSZA :)))

Jak ktos sie zastanawia to niech wybiera

Jak ma to grac pod zwyklym telvizorem to nie potrzeba nie wiadomo czego :)

bo za 50 zl jak by mi sie zepsulo po pol roku to nawet by mnie to tak nie zabolalo

Skomentuj

Czaruję...
          X