Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Serwis gwarancyjny - problem z sklepem...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez aryan
    aryan, ma racje, jesli w czasie okreslonym w gwarancji nie dostaniesz naprawionego przedmiotu mozesz prosic o kasa albo nowy. tak samo jesli usterka pojawi sie kilka razy.
    nie do końca. zależy jak umowa gwarancyjna jest sformułowana. gwarancji nie określają przepisy gdyż gwarancja jest umową na mocy której udzielający gwarancji zobowiązuje się dokonać świadczenia, czyli jeśli w gwarancji jest napisane, że naprawa możne potrwać max 14 dni to się musi zmieścić w 14, ale jesli np 30 to 30, najlepiej jakbyś zamieścił tekst gwarancji wtedy mozna cos więcej powiedzieć

Skomentuj

dokladnie to samo napisalem - maja czas taki jak podany w karcie gwarancyjnej. )

Skomentuj

ok, zaraz obadam jaki jest ten czas.....

a jeśli będzie 2 tygodnie i minie ten czas to co mam robić oczywiście w momencie kiedy sklep nie będzie chciał mi wydać nowego roweru (który jest na sklepie bo widziałem:) ?

Skomentuj

przeczytaj jak to wyglada w karcie gwarancyjnej - tam sa wszelkie zobowiazania wypisane

Skomentuj

dupa blada w gwarancji pisze że w razie wysyłki do dystrybutora okres oczekiwania do 30dni :/

Skomentuj

no i spokojnie. poczekaj z 2 tygodnie i przejdz sie grzecznie zapytac jak tam rowerek. potem chodz co tydzien (lub jak chcesz to nawet co 3 dzien :twisted: ) jak niebedzie nic wiadomo o gwarancji lub bedzie wiadomo ze w drodze to moze wydadza ten co maja na sklepie.
              mialem takie przypadki ale z tanszymi rzeczami

Skomentuj

Czaruję...
              X