Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cześć co tam

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Cześć co tam

Co tam słychać, tak z głupoty zajżałem, a tu forum ma sie w najlepsze.
    Fajnie ze pokonaliście złe czasy i idziecie w lepsze
    Poziom konstrukcji jakie powstaja zmienił sie radykalnie jestem pod wrazeniem az mi szczęka opadła

ha i nawet podpis został

No witaj wśród żywych Czyżby reaktywacja dawnego DIYowca czytylko chwila nostalgii ?

Trochę się zmieniło ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło

Skomentuj

no :roll:

Skomentuj

Nosz boszzzzz.....Lukasz,TEN Lukasz,mignąłeś mi parę minut temu na gadu,bo wciąż Twój numer mam...Powiem tylko że się cieszę że pamiętasz,a sam pamiętam Twe cenne uwagi.I nie zapominam o nich choć obrałem inną drogę.Mimo to serdeczne pozdro!

Skomentuj

nie
          chwila nostalgi w tej chwili cala silę skierowalem na inne hobby
          ale miło powspominac igod subwofer, niesmirtelnego LW 800, 20/80/2, kolumny yoshiego

[ Dodano: 2008-06-10, 22:25 ]
          GRZESIO, i ty ilez to godzin spedzonych na gg pamietasz pierwsze monitorki?

Skomentuj

Ile ja przegadałem czasu przez fona z Tobą o moich kolumnach na SLSach:)

Skomentuj

o bosszz no tak dlugie godziny

a co z igodem? ktos cos wie?

Skomentuj

Haha, Lukasz, będziesz tak mniej więcej co rok wpadał? :lol:

-> http://www.audiomania.info/forum/index.php?topic=4578

Skomentuj

hmm stara ekipa GTW

Czasami wspomina sie ludzi z ktorymi dziliło sie wiele o wiele

Skomentuj

hehe - widze ze coraz wiecej starych uzytkownikow powraca

Skomentuj

nie sadze bym wrocil na dlugo raczej chcialem tylko powiedziec czesc starym zbajomym
                      po przygodach z stxem stracilem wiare w niezalezne forum, niezawisle, obiektywne przynanije jezli chodzi o audio, mam poprostu awersje, nawet kupilem subwoofer......

Pamietacie jak igod wprowadzil nowe forum? jak nikomu sie nie podbało?wkurzyl sie chlopak i wywalil :) to byly czasy 15 h dziennie przed kompem z czego 10 audio

Skomentuj

Bylo minelo....

Mnie tam LUKASZ nie pamieta ale ja pamietam jego :P heh... moze nie jestem "stara gwardia" ale pamietam podboje na starych wersjach tego forum...

ps> igod juz chyba "poszedl w sina dal..."

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                          ps> igod juz chyba "poszedl w sina dal..."
                          z tego co wiem to czasami mozna go spotkac na audiostereo lub nawet i tutaj. tylko ze pod nickiem js

Skomentuj

hehehe, a jednak ciągnie wilka do lasu

Zamieszczone przez LUKASZ
                            w tej chwili cala silę skierowalem na inne hobby
                            to powiedz dla jakiego hobby rzuciłeś diyaudio?? Chociaż po Twoich opisach gg mam pewne przypuszczenia ;p

Zaraz mnie ktoś pobije, ale co tam...
                            Jeszcze tylko Budzika nam tu brakuje :mrgreen:

Skomentuj

Lukasz się teraz w kolejarza chyba bawi

Skomentuj

Witaj LUKASZ :!:

Czytam sobie ten wątek, a przed oczami śmigają mi obrazy poprzednich wcieleń tej strony... setki postów dyskusji z Tobą okraszonych coraz to nowymi wnioskami, pomysłami i planami... aż za gardło ściska ! :) Szkoda, że Twoja "kariera" nie potoczyła się w kierunku akustycznym.

Pozdrawiam Cię gorąco !

P.S. Zaglądaj tu częściej niż raz na rok :lol:

Skomentuj

LUKASZ, witamy do dzisiaj ludzie przytaczaja Twoje opinie i poglady

Zamieszczone przez LUKASZ
                                  po przygodach z stxem stracilem wiare w niezalezne forum, niezawisle, obiektywne przynanije jezli chodzi o audio, mam poprostu awersje, nawet kupilem subwoofer......
                                  teraz juz malo kto kupije stx'y - looknij na temat o zamowieniach z holandii - masa tego idzie
                                  wiedzialem ze tak bedzie, kazdy musial przez to przejsc, na wlasne uszy uslyszec i dalej sie rozwijac

pozdrawiam!

Skomentuj

tu mozecie sobie przejzec moje ktualne zainteresowania

http://ds5.agh.edu.pl/~qziou/viewtop...=asc&start=225 tu macie wyniki moich prac

nie wiem czy dobrze odtworze ale pierwsza byla chyba
                                    igodsubwoofer.costam
                                    potem
                                    akustyka.tk
                                    i diyaudio

A pamietacie jak powstał pomysł audiomani? nie tam zebym sie chwalil ale nazwe wymysliłem ja
                                    chyba 4 osoby nocami siedzialy na chacie yoshi,
                                    qest, napewno, ja chyba grzesiu pierwsze artykuliki zarwane nocy recenzowanie innych prac
                                    zeby gdzies dorwac sie do bazy danych poprzednich forum setek zdjec naszych konstrukcji ja cos tam jeszcze mam

Skomentuj

LUKASZ, piekna robota
                                      ciesze sie ze masz czas na tak wspaniale hobby. ja od dawna niemialem czasu na modelarstwo...

Skomentuj

LUKASZ, wybrałeś tylko minimalnie gorsze hobby od diyaudio Ale ogólnie jestem pod wrażeniem, bo modelarstwo to piękna rzecz :)

Mnie tam bardziej się samoloty podobają od kolejek

Skomentuj

Czaruję...