Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telewizor do 3000zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

różnice miedzy tymi modelami są dwie - pierwsza to gradacja kolorów o 1/4 większa w pv80 (ale,zeby to zauwazyc tez trzeba miec dobry materiał), druga to czytnik kart pamieci, ktory wystepuje w pv80 ale to raczej szczegół. Do przewagi pv8 mozna zaliczyc matowa obudowe. Ogólnie rzecz biorąc jest to dobry wybór także gratuluje i jestem pewien,ze bedziesz zadowolony.

PS. w chwili obecnej praktycznie nie ma TV , do kotrego bysmy nie mogli podlaczyc kompa. Poradzisz sobie z pewnoscia

Skomentuj

mam jeszcze pytanko...
      sygnal mam z kablowki, oststnio przyniesli nam tuner TV niby syfrowy... no ale wyjscie ma analogowe: euro lub antenowe... - poprzez ktore podlaczyc dla lepszej jakosci?
      i jesli euro to czy warto zainwestowac w dobry EURO kabelek? na chwile obecna uzywam dolaczonego do tunera... o jakosci nie mozna mowic...
      i jak najlepiej podpiac dvd bez HDMI?

Skomentuj

i jak najlepiej podpiac dvd bez HDMI?
        przez kabel component uzyskasz najlepszą jakość, jak masz progressive scan w dvd to włącz uzyszkasz obraz o rozdzielczości 480p.

http://allegro.pl/item385940558_kabe..._038_1_0_.html

Zamieszczone przez mIKI
        jesli euro to czy warto zainwestowac w dobry EURO kabelek?
        jeżeli nie masz hdmi w tym tunerku to przez euro, kabel taki ze sredniej półki ci wystarczy i tak nie będziesz widział różnic.

Skomentuj

jeżeli nie masz hdmi w tym tunerku to przez euro, kabel taki ze sredniej półki ci wystarczy i tak nie będziesz widział różnic.
          generalnie to ważna sprawa by każda żyła była ekranowana i oprócz tego ekran całości, "na pierwszy rzut oka" patrz po prostu na jego grubość ....tak by żyły sygnałowe nie były niteczkami.... a jaki typ ekranowania to powinno pisać na kablu ......taki kabelek kupisz za ok 60zł

ekranowanie wpływa dramatycznie na jakość ......moja Mama która generalnie w ogóle nie zwraca uwagi na takie rzeczy jak jej wymieniłem kabelek łączący tuner sat z TV na 1m porządnie ekranowany od razu zauważyła różnicę ....tak wiec warto mieć dobry kabel ale bez przesady ....

Skomentuj

no dobry kabel to wiadomo - jak w audio... chodzilo mi o typ polaczenia.

i tutaj mam problem. - polaczylem DVD do TV poprzez component i mam czerwony obraz - kabel najwiekszy shit jaki widzialem... po jego stronie jest wina?

Skomentuj

możliwe, ale możliwe też, że w menu dvd nie masz ustawionego sygnału dla component.

Skomentuj

I mozliwe ze zle podlaczyles owe 3 kabelki Z DVD niebieski do TV wejscie na czerwony

Skomentuj

mIKI gratuluje wyboru,ja mam od prawie roku, starszego brata PV7 i jestem bardzo zadowolony z zakupu,a w lepsze kable warto zainwestować

Skomentuj

Czaruję...