Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik klasy scana ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośnik klasy scana ?

juz mi dzisiaj jedna osoba narzekala na wykonanie tego glosnika... ale niewiedzialem ze az tak :|
    to juz chyba STXy lepiej sa wykonane

ale co ma wspolnego tytul?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      ale co ma wspolnego tytul?
      ktoś , zdaje się Borys pisał kiedyś że ktoś gdzieś go porównywał ze scanami , czy że to głośnik klasy scana, nie ważne, w każdym razie widać jak się to ma do rzeczywistości :)
      Może nie jest to jakieś szczególnie spektakularne , ale tak czy inaczej mnie zszkowało gdy otworzyłem pudełko u Irka :) (Irka zresztą też :) )

Skomentuj

to juz nawet na tajwanie jest zdecydowanie lepiej:)) a wrecz idealnie

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
          to juz nawet na tajwanie jest zdecydowanie lepiej:)) a wrecz idealnie
          KiEPy 'made in taiwan' są, dlatego wlaśnie nie chciałem o tym wczesniej wspominać :)

Skomentuj

no to jak widac... jeden i u chinczyka zrobi dobrze i solidnie - i to kosztuje...
            a drugi gorzej, a i tez kosztuje nie malo...

a pokaz jeszcze jak dolny resor wyglada

Skomentuj

na AS byly takie porownania - ale pod wzgledem raczej walorow sonicznych - klik

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                a pokaz jeszcze jak dolny resor wyglada
                na szczęście tu bez szoku
                Zrobiłbym zdjęcie, ale głośniki już do własciciela jadą :)

Skomentuj

mIKI, dolny resor wyglada jakby dzieci sie zabawialy w przedszkolu - jak otworzylem pudelko to myslalem ze to zart i to nie z tych milychy zartow, produkta tymphany i to nie wazne czy ss czy vifa to do piet jezeli chodzi o wykonanie nie dorasta a jak wiecie troszke vifek mialem w reku :) odsluchow jeszcze nie robilem wiec co do dzwieku na razie nie wypowiadam sie

Skomentuj

Ludzie, jak miałem kepy, 4sztuki troche temu, to były wykonane nadmiar solidnie. Miałem je w okresie kiedy miał je też Tasior. Widać kto załatwiał :razz: <joke> Poszukam zdjęć, ale raczej nie będzie ich, bo miałem wtedy do dyspozycji tylko telefon z 0,3mpx . Ale moje Kepy nie były takie zjechane jak wasze :shock:

Skomentuj

Właśnie do mnie jadą KEP'y i zaczynam się ich bać po tym co tu czytam :/. XYS możesz zrobić trochę więcej fotek ? Zastanawia mnie to że, skoro one są tak beznadziejnie wykonane skąd tyle dobrych opinii o nich. To musi chyba jakoś wpływać na dźwięk.

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                        Miałem je w okresie kiedy miał je też Tasior.
                        nie to żeby coś , ale pamiętam jak Tasior mi ciągle na gg pisał o czarnych plamkach na membranie, o głośnikach z powylewanym klejem na membranach no i o tym że tarły. Ktoś Mu wtedy odpisał żeby nie oddawał , tylko zostawił na noc na generatorze to się dotrą KEPy i że to absolutnie normalne :)

Skomentuj

To widocznie mam farta i miałem całkiem solidnie wykonane. W sumie przypomniałeś mi ten czas i zgadza się, Tasior miał z nimi problemy. Ja robiłem klon projektu borysa mtm z xt19. Ani ja ani właściciel nie zauważyliśmy nic budzącego zaniepokojenie. Bez urazy ale wasze wyglądają jakby po regeneracji i ktoś nieumiejętny przyklejał kolektor fazy. Ehh pozatym wygląda to jakby on był przyklejony do membrany, chyba tak nie jest?

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                            i ktoś nieumiejętny przyklejał kolektor fazy.
                            to miejsce w którym cewka jest przyklejona do membrany, z korektorem fazy nie ma to nic wspólnego :)

Skomentuj

Przynajmniej widać, że kleju nie żałowali :mad:

Skomentuj

no, no, no, ładne te kepy... Ciekawe jak z powtarzalnościa parametrów jest, tak samo jak z wykonaniem :> ?? Co jak co ale za tą cene mozna wymagac odrobine solidności.

Skomentuj

opisalem w watku zamowienia kepow. wszystkie takie tez dostalem, troche mnie to rozczarowalo...

Skomentuj

Albo macie z dziwnego źródła albo nie wiem:] Miałem 4 sztuki kepow i nie miały takich "jaj" jak u was:/

Skomentuj

bardzo dziwne źródło bo prosto od monacora :)

Skomentuj

Takero ja nie wiem wiem co miałem i co widzialem:] Zresztą komplet borysa tez był OK.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X