Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Głośnik klasy scana ?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S.ale co ma wspolnego tytul?
Może nie jest to jakieś szczególnie spektakularne , ale tak czy inaczej mnie zszkowało gdy otworzyłem pudełko u Irka :) (Irka zresztą też :) )
Skomentuj
-
mIKI, dolny resor wyglada jakby dzieci sie zabawialy w przedszkolu - jak otworzylem pudelko to myslalem ze to zart i to nie z tych milychy zartow, produkta tymphany i to nie wazne czy ss czy vifa to do piet jezeli chodzi o wykonanie nie dorasta a jak wiecie troszke vifek mialem w reku :) odsluchow jeszcze nie robilem wiec co do dzwieku na razie nie wypowiadam sie
Skomentuj
-
Ludzie, jak miałem kepy, 4sztuki troche temu, to były wykonane nadmiar solidnie. Miałem je w okresie kiedy miał je też Tasior. Widać kto załatwiał :razz: <joke> Poszukam zdjęć, ale raczej nie będzie ich, bo miałem wtedy do dyspozycji tylko telefon z 0,3mpx . Ale moje Kepy nie były takie zjechane jak wasze :shock:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wasik1989Miałem je w okresie kiedy miał je też Tasior.
Skomentuj
-
To widocznie mam farta i miałem całkiem solidnie wykonane. W sumie przypomniałeś mi ten czas i zgadza się, Tasior miał z nimi problemy. Ja robiłem klon projektu borysa mtm z xt19. Ani ja ani właściciel nie zauważyliśmy nic budzącego zaniepokojenie. Bez urazy ale wasze wyglądają jakby po regeneracji i ktoś nieumiejętny przyklejał kolektor fazy. Ehh pozatym wygląda to jakby on był przyklejony do membrany, chyba tak nie jest?
Skomentuj
Skomentuj